Kapsičky z parmskej šunky a gorgonzoly

Autor receptu: sisok

Veľmi ľahké predjedlo pre každého, kto má rád trochu dobrej šunky a kombináciu gorgonzoly s hruškou.

4
porcie
5 minút
príprava
5 minút
na 160 °C

Postup

  1. Plátok šunky položíme na pracovnú dosku, kolmo na neho položíme druhý plátok šunky a tým nám vznikne kríž. Do stredu tohto kríža dáme plátok gorgonzoly, nadrobno nakrájanu hrušku, trochu medu a trochu orechov, ktoré sme pokrájali na menšie kúsky. Konce parmskej šunky preložíme dostredu, zopakujeme s druhým plátkom - samozrejme začiname s tou spodnou šunkou, aby sa kapsa poriadne uzavrela. Postup opakujeme so zvyškom ingrediencií.
  2. Kapsičky opečieme buď na panvici alebo vložíme do rúry na pár minút. Podávame s čerstvým šalátom. Prajem dobrú chuť!