Kakaový koláč
Kakaový koláčik s krémovým syrom
Autor receptu: redakcia
12 ks porcií |
20 minút príprava |
60 minút na 175 °C |
Postup- Predhrejeme rúru na 175 °C a na plech dáme papier na pečenie.
Do misy spolu preosejeme múku, kakao, soľ a kypriaci prášok. Roztopíme maslo, primiešame doň kryštálový cukor, vajíčka izbovej teploty a vanilkovú esenciu. Primiešame suché ingrediencie a nalejeme do pripraveného plechu.
- Na kakaovú zmes rovnomerne naukladáme pozdĺžne nalámané tyčinky KitKat.
- Na polevu rozmixujeme krémový syr dohladka. Po jednom pridávame vajíčka. Postupne pridáme cukor
a vanilkovú esenciu. Nalejeme na vrch brownies a dáme piecť na
55 – 60 minút. Po vytiahnutí z rúry bude povrch brownies zlatohnedý. Pred podávaním necháme vychladnúť pár hodín v chladničke.
|