Jogurtová torta s tvarohom

Autor receptu: canadabc

60 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Korpus: Okruhlu formu na tortu vystelieme alabalom. Pomlete alebo rozmixovane Marina kekse zmiesame s rostopenym maslo. Masu vysypeme do formy, rovnomerne rozlozime a dokladne pritlacime ku dnu. Dame piect na 10 min. pri 180C. Nechame vychladnut.
  2. V miske si zmiesame tvaroh, jogurty s praskovym cukrom a vanilkovym cukrom. Ja som dala asi 2 lyzice. Zelatinovy stuzovac od Dr.Oetkera si pripravime podla navodu a vlejeme do pripravenej jogurtovej masy.
  3. Na vrch upeceneho korpusu poukladame ovocie podla vlastneho vyberu. Ja som dala kiwi a trosku povarene cervene pomarance. Zalejeme jogurtovou masou a nechame stuhnut aspon 4 hodiny..ja som to nechala celu noc. Vrch ozdobime podla vlastnej fantazie ovocim alebo slahackou.