Jarný šalát (fotorecept)
Autor receptu: sonulienka
Tento receptík som dostala od mojej susedky-podobný sa mi zdá, že tu už asi bol
neviem.
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- A začíname pracovať.
Podľa toho ako máme písané suroviny ich aj prekladáme so zmesou ktorú si spravíme /kyslá smotana+majonéza+tatarská omáčka/ - čiže ako prvý ide zelér-ten si scedíme necháme odkvapkať dáme do pripravenej nádoby zvoľte vždy vačšiu - na vrch dáme zmes
- Ďalej nasleduje kukurica+zmes.
- Ananás+zmes-ananás si pokrájame na malé kocočky.
- Tvrdý syr ten si tiež pokrájame na malé kocočky.
- Jablká-zmes a jablká tiež pokrájame
- Šunka+zmes tiež pokrájaná-ja som dala morčacie udené prsia ktoré kupujem v Lídli sú výborné tak jemne priudené.
- No a na koniec pridáme pór pokrájaný na kolieska+zmes.
- Takto pripravený šalátik si odložíme na 24 hodín do chladničky.
Po 24-hodinách vyberieme premiešame a možeme papať je výborný tiež netradičné suroviny ale nám chutí. Manžel šalát s majonézou nemusí ale tento spapá.