Pudingový zákusok
James Bond rezy (fotorecept)
Autor receptu: jack
Jednoduchý, rýchly a hlavne
dobrý.
30 minút príprava |
15-20 minút na 180 °C |
Postup
- Celé vajcia vyšļaháme s práškovým cukrom a vanilkovým do peny. Potom pomaly prilievame vlažnú vodu a olej.
- Nakoniec už len ručne vmiešame múku s práškom do pečiva a kakao. Zamiešame.
- Hlbší a väčší plech (40 × 30 cm) si vystelieme papierom na pečenie, cesto naň vylejeme a upečieme vo vyhriatej rúre.
- KRÉM:Broskyne scedíme a rozmixujeme.
- Vmiešame do nich pudingové prášky. Poriadne rozmiešame, aby nám tam neostali hrčky.
- Šľahačku vyšľaháme do tuha a opatrne vmiešame do nej broskyňovú hmotu.
- Pomaly zamiešávame. Krém navrstvíme na vychladnutý plát.
- Vrch ozdobíme čokoládou alebo čok. ryžou. Dáme stuhnúť do chladničky.
- Mne ostalo ešte trochu broskýň,mala som viac,tak som ich poukladala na plát asi o dva rady a zakryla krémom.Tiež to celkom dobre vyzerá.Môžte tak urobiť aj na celý koláč.Len potom broskýň musíte kúpiť viac.