Pudingový zákusok

James Bond rezy (fotorecept)

Autor receptu: jack

Jednoduchý, rýchly a hlavne dobrý.

30 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Celé vajcia vyšļaháme s práškovým cukrom a vanilkovým do peny. Potom pomaly prilievame vlažnú vodu a olej.
  2. Nakoniec už len ručne vmiešame múku s práškom do pečiva a kakao. Zamiešame.
  3. Hlbší a väčší plech (40 × 30 cm) si vystelieme papierom na pečenie, cesto naň vylejeme a upečieme vo vyhriatej rúre.
  4. KRÉM:Broskyne scedíme a rozmixujeme.
  5. Vmiešame do nich pudingové prášky. Poriadne rozmiešame, aby nám tam neostali hrčky.
  6. Šľahačku vyšľaháme do tuha a opatrne vmiešame do nej broskyňovú hmotu.
  7. Pomaly zamiešávame. Krém navrstvíme na vychladnutý plát.
  8. Vrch ozdobíme čokoládou alebo čok. ryžou. Dáme stuhnúť do chladničky.
  9. Mne ostalo ešte trochu broskýň,mala som viac,tak som ich poukladala na plát asi o dva rady a zakryla krémom.Tiež to celkom dobre vyzerá.Môžte tak urobiť aj na celý koláč.Len potom broskýň musíte kúpiť viac.