Jahodovo-špenátový šalát (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

Robila som netradičný šalát a chcem sa s Vami oň podeliť.

20 minút
príprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Deň do predu si pripravíme dresing. Zmiešame všetky suroviny, tak aby nám prešiel všetkými chuťami.
  3. Na druhý deň si umyjeme jahody a špenát. Jahody nakrájame na kocky, mandle tiež na menšie kúsky. Všetko spolu pomiešame a zalejeme dresingom, ktorý sme si pripravili deň vopred.
  4. Najlepšie je si zaliať šalát dresingom len pred podávaním, aby špenát nezvadol. Je to netradičný, ale vynikajúci šalátik. Podávame ho aj samotný aj keď grilujeme k obloženým misiam kto ako chce. U nás dnes máme grilované rybky a syr.