Gaštanové rezy

Autor receptu: nosstek

60 minút
príprava
15-20 minút
na 170 °C

Postup

  1. Zo surovín urobíme klasické piškótové cesto zmiešaním všetkých surovín. Vylejeme na vymastený plech a pečieme cca 15-20 min cca 170 stupňov.
  2. Vychladený korpus natrieme džemom akýmkoľvek aký máte radi. ale ani ho nemusíte davať ja som ho dala aby bol trošku taky kyselkavejší vzhľadom na plnku a šlahačku.
  3. Na plnku zmiešame tvaroh, mascarpone a gaštanové pyré, cukor si pridáte podľa chuti či chcete plnku sladšiu alebo nie. Plnku natrieme na korpus.
  4. Vyšlaháme si šlahačky každu zvlášť jednu nechame čistu do druhej si pridáme trochu granka a cikcakovo nanášame na koláč. Samozrejme môžete dať šlahačku len čistu alebo s grankom a pekne rozotrieť...prípadne postruhať čokoládou. Dobrú chuť.