Gaštanové rezy
Autor receptu: nosstek
60 minút príprava |
15-20 minút na 170 °C |
Postup- Zo surovín urobíme klasické piškótové cesto zmiešaním všetkých surovín. Vylejeme na vymastený plech a pečieme cca 15-20 min cca 170 stupňov.
- Vychladený korpus natrieme džemom akýmkoľvek aký máte radi. ale ani ho nemusíte davať ja som ho dala aby bol trošku taky kyselkavejší vzhľadom na plnku a šlahačku.
- Na plnku zmiešame tvaroh, mascarpone a gaštanové pyré, cukor si pridáte podľa chuti či chcete plnku sladšiu alebo nie. Plnku natrieme na korpus.
- Vyšlaháme si šlahačky každu zvlášť jednu nechame čistu do druhej si pridáme trochu granka a cikcakovo nanášame na koláč. Samozrejme môžete dať šlahačku len čistu alebo s grankom a pekne rozotrieť...prípadne postruhať čokoládou.
Dobrú chuť.
|