Cesto: Bielky vyšľaháme s cukrom, prišľaháme žĺtka a opatrne primiešame múku s práškom do pečiva. Rozotrieme na papier na plechu a upečieme. Pečieme pri teplote 180 °C približne 12 minút. Upečené cesto aj s papierom zvinieme do útierky a necháme vychladnúť.
Gaštanová plnka : Maslo s cukrom vymiešame dopenista, pridáme rozmrazené gaštanové pyré a rum/um. Dobre premiešame.
Vychladnutý piškótový plát rozvinieme a opatrne stiahneme papier na pečenie. Potrieme ribezľovým džemom a gaštanovou plnkou. Opäť roládu zvinieme a pooblievame čokoládovou polevou, ktorú sme si pripravili takto : V horúcom vodnom kúpeli rozpustíme Ceru s čokoládou a vmiešame kakaový prášok.
Dobrú chuť :-)