Falošná Omusoba

Autor receptu: 2010

Omusoba je japonska omeleta plnena slizami yakisoba.Takze ked mate daake slize zo vcerajsej vecera ( najlepsie su kapustove ) tak ich obohatime dalsou zeleninou.zabalime do omelety ozdobime worcesterskou omackou a majonezou a mame skoro omusobu. Recept na prave yakisoba vyprazane slize pridam neskor.

1
porcia
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Do rozohriateho woku dame lyzicu sezamoveho oleja spenime cesnak , zazvor na drobno nakrajany a jarnu cibulku na drobno nakrajanu.Pridame na jullien ( na zapalky nakrajanu mrkvu).Pridame lyzicu-dve sojovej omacky a ked mame tak ryzove vino ked nie nic sa nestane. rychlo miesame na silnom plameni po cca 2 minutach pridame vcerajsie kapustove slize a pridame lyzicu worcesterskej omacky premiesame a prehrejeme .
  2. Spravime tenku omeletu. Do stredu naukladame slize so zeleninou , zrolujeme, a ozdobime na vrchu worcesterskou omackou a majonezou.