Dvojfarebné kokosové suky

Autor receptu: glosterka

Jednoduchá nepečená maškrtka.

10 minút
príprava

Postup

  1. Kokos spracujeme s cukrom, vanilkovým cukrom, rumom a bielkami. Ak chceme, podľa chuti ešte pridáme cukor. Masu rozdelíme na dve časti a do jednej dôkladne vmiešame kakao. Diely cesta opatrne rozvaľkáme na rovnako veľké a hrubé pláty - hrúbka cca do 1 cm (ja som to robila na papieri na pečenie) a potrieme vodou.
  2. Potom ich položíme na seba tak, aby na spodku bola biela masa a na nej hnedá. Zľahka pritlačíme. Vrch posypeme kokosom alebo Grankom. Uložíme do chladničky stuhnúť na cca 2,5 až 3 hodiny. Potom ich nakrájame na úhľadné tyčinky. Dobrú chuť. :-)