Drobné slané pečivo

Autor receptu: lea1950

Dostala som ho raz, strašne dávno, od kamarátky a od vtedy patrí medzi moje TOP, čo sa týka slaného pečiva.

8-10 minút
na 220 °C

Suroviny

Postup

  1. Múku, Palmarin, PDP, soľ a Syrokrém (možu byť aj 2 ks syra v črievku) spolu dobre spracujeme.
  2. Vyvaľkáme na hrúbku 3-4 mm a vykrajujeme drobné tvary, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Ukladáme ich celkom na dotyk. Bude sa nám jednoducho potierať a posýpať a pri pečení aj tak vyskočia hore. Rúru predhrejeme a pečieme do zlatista.
  3. Uvedená dávka sa zmestí do krabice od jogurtov, viď obrázok. Aj keď z nej už niečo ubudlo :D. Hádajte prečo!