Domáce Bailey´s (fotorecept)
Autor receptu: evusik
Túto mňamku robím len na Vianoce, za prvé je to kalorická bomba a za druhé ani s tými najlepšími vecami sa to nemá preháňať.
Postup
- Neotvorené plechovky mlieka vložíme do hrnca s vodou tak, aby boli ponorené a varíme 2 hodiny. Vyberieme a necháme vychladnúť. Alebo si kúpime priamo karamelové Salko, ktoré už variť nemusíme.
- Puding uvaríme v litri mlieka, cukor nedávam, Salko je sladké až - až
- zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť... fólia zabráni vytvoreniu kože...
- obsah plechoviek pomocou ponorného mixéra vymiešame spolu s pudingom....
- postupne pridávame rum
- Nalejeme do fliaš a schováme na neznáme miesto, pretože najlepší je po troch mesiacoch
Priznávam že nám sa to ešte nikdy nepodarilo.
- ale koštovka musí byť.....