Domáce Bailey´s (fotorecept)

Autor receptu: evusik

Túto mňamku robím len na Vianoce, za prvé je to kalorická bomba a za druhé ani s tými najlepšími vecami sa to nemá preháňať.

Postup

  1. Neotvorené plechovky mlieka vložíme do hrnca s vodou tak, aby boli ponorené a varíme 2 hodiny. Vyberieme a necháme vychladnúť. Alebo si kúpime priamo karamelové Salko, ktoré už variť nemusíme.
  2. Puding uvaríme v litri mlieka, cukor nedávam, Salko je sladké až - až
  3. zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť... fólia zabráni vytvoreniu kože...
  4. obsah plechoviek pomocou ponorného mixéra vymiešame spolu s pudingom....
  5. postupne pridávame rum
  6. Nalejeme do fliaš a schováme na neznáme miesto, pretože najlepší je po troch mesiacoch Priznávam že nám sa to ešte nikdy nepodarilo.
  7. ale koštovka musí byť.....