Crostini s hubovým krémom (fotorecept)
Autor receptu: marianne
Dnes sme mali dôvod na oslavu,tak som spravila crostini s hubovým krémom. S pohárikom bielého Huberta nemali chybu..
4-6 porcie |
10 minút príprava |
Postup
- Na oliv.olej dáme zosklovatieť na plátky pokrájaný cesnak a pridáme huby,posolíme.
- Udusíme do mäkka,20 minutiek stačí a necháme vychladnúť.
- Vychladnuté huby dáme do mixéra alebo choptera,pridáme čerstvý syr(Philadelfia alebo Gervais alebo Lučina alebo Robiola....)+4 až 6 PL oliv.oleja.Dosolíme a vymixujeme.
- Preložíme do mištičky a dáme dobre vychladnúťdo chladničky na min.1/2 až 1 hodinku.
- Chlebík opečieme v hriankovači alebo na panvičke.Natrieme na naň hubový krém a podávame s bielým vínkom..
- Spravila som hubový krém podľa tohoto receptu.