Crostini s hubovým krémom (fotorecept)

Autor receptu: marianne

Dnes sme mali dôvod na oslavu,tak som spravila crostini s hubovým krémom. S pohárikom bielého Huberta nemali chybu..

4-6
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na oliv.olej dáme zosklovatieť na plátky pokrájaný cesnak a pridáme huby,posolíme.
  2. Udusíme do mäkka,20 minutiek stačí a necháme vychladnúť.
  3. Vychladnuté huby dáme do mixéra alebo choptera,pridáme čerstvý syr(Philadelfia alebo Gervais alebo Lučina alebo Robiola....)+4 až 6 PL oliv.oleja.Dosolíme a vymixujeme.
  4. Preložíme do mištičky a dáme dobre vychladnúťdo chladničky na min.1/2 až 1 hodinku.
  5. Chlebík opečieme v hriankovači alebo na panvičke.Natrieme na naň hubový krém a podávame s bielým vínkom..
  6. Spravila som hubový krém podľa tohoto receptu.