Čokoládová bublanina s ríbezľami
Autor receptu: pupava
V zásade klasická bublanina, akurát ozvláštnená kakaom. Výborná na nedeľu, keď sa
vám nechce vymýšľať nič zložité, no niečo sladké by ste si predsa len dali...
10 minút príprava |
25 minút na 180 °C |
Postup
- Mokrá časť: vajíčka vyšľaháme s práškovým cukrom. Pridáme olej a mlieko. Upozorňujem vopred, že si treba vziať trochu väčšiu misku.
- Suchá časť: v ďalšej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva, kakao.
- Pridáme ríbezle, vmiešame ich do cesta a cesto vylejeme na plech (samozrejme, s papierom na pečenie alebo posypaný múkou).
Pečieme asi 25 minút na 180°C.
- Po vybratí porozkrajujeme a podávame napríklad so šľahačkou a ovocím.
Dobrú chuť (: