Cake pops
Cake pops
Autor receptu: redakcia
Ak vám z pečenia ostal upečený čokoládový korpus, pripravte si chutné a štýlové koláčiky na paličke – cake pops.
6 porcií |
30 (+ tuhnutie) minút príprava |
Postup
- Upečené čokoládové cesto (korpus) rozdrvíme prstami najemno a dôkladne premiešame s mascarpone.
- Z hmoty vytvoríme v dlaniach guľôčky, poukladáme ich na podložku
a dáme na 15 minút stuhnúť do mrazničky alebo na 30 minút do chladničky.
- V hrnci s dvojitým dnom roztopíme na kúsky nalámanú čokoládu.
- Stuhnuté guľôčky vyberieme z mrazničky. Konček paličky vždy namočíme do roztopenej čokolády a zapichneme do guľôčky.
- Ešte stuhnuté guľôčky na paličkách oblievame roztopenou čokoládou a dozdobíme perličkami. Dáme stuhnúť na 30 minút do chladničky.