Bryndzová omáčka(fotorecept)
Autor receptu: kajusiqq
Je naozaj chutná len na mojich obrázkoch nevyzerá ako omáčka:).....pretože som pridala
menej mlieka mám to radšej huste:)
3-4 porcie |
10 minút príprava |
Postup
- Smotanu,bryndzu lučinu alebo žerve(ja som použila lučinu)zmiešame spolu a podľa potreby pridáme mlieko.(kto ma ako rád ale tá omáčka by mala byť originálne hustá čiže to nepreháňajte:)))......enej je niekedy viac:)
- Do omáčky ridáe nadrobno pokrajný čerstvý kôpor:)
- Túto omáčku zvyčajne podávam k vareným zemiačikom,zemiačikom pečeným v alobale alebo k plneným cestovinám:)))..
A podľa chuti si dosolte ja som človek ktorý soli dosť veľa tak som si ju posolila ale až keď už bola na tanieri pretože nie každý to ma rad slané:)).....pre maminu bola dosť slana už len ta bryndza:)