Bravčový fašírko-hamburger plnený brie
Autor receptu: dorenika
Ja viem že hamburgery sa robia z hovädzieho a že sa tam nepridáva múka a vajce ale toto
je môj bravčový hamburger :)
4 porcie |
20 minút príprava |
5 minút na 200 °C |
Postup
- Bravčové mäso zmiešame v mise s koreninami,vajcom a múkov a dáme vychladiť na 15min do chladničky.Medzi tým si umyjeme zemiaky a dáme variť.Zmes si rozdelime na 8 častí a vytvoríme placočky do ktorých stredu položíme kúsok syra.Prejkryjeme druhou plackou a spojíme.Dáme vychladiť na 10min.
- Na panvici rozohrejeme olej a osmažíme fašírky,smažíme pomerne dlho keďže sú dosť hrubé.Nakoniec ich preložíme na plech a dáme ich na 3min do trúby na 200 stupňov.
- Žemle si rozkrojíme a dáme na pár min do truby zohriať,potom potrieme maslom a položíme mäso a rajčinu.