Banánový nápoj

Autor receptu: jozka2

Napoj z bananovych supiek robeny na baze mliecneho kvasenia je vynikajucim prostriedkom na upevnenie imunitneho systemu.Tento recept som ziskala z knihy,,Zvysenie imunity a regeneracia tkani podla Bolotova.

Suroviny

Postup

  1. Do 4 L cistej flasi naliat 3 L vody/podla moznosti nie z vodovodu,nemala by byt chlorovana/.Pridame cukor, dobre rozmiesame, aby sa cukor rozpustil pridame bananove supky ocistene a jenmo porezane.Zamiesame 1 KL kyslej smotany.
  2. Flasu zakryjeme 3 x zlozenou gazou,upevnime gumickou a nechame na kuchynskej linke stat pri izbovej teplote 2 tyzdne. pit 4 x denne po pol pohara,30 min.pred jedlom.
  3. Ked sa vypije 1 L stavy je potrebne doliat 1 L cistej vody a 1/3 pohara cukru.pocas niekolko dni kvas je znovu sposobily na pitie.Takto mozno pit a doplnat vodu a Cukor niekolko krat/asi 2-3 tyzdne/,ked zistite,ze sa chut meni je potrebne vyhodit zbytok a urobit novy napoj. Tento napoj je nabity mukopolosacharidami,ktore su velmi prospesne pre nase zdravie. Velmi sa odporuca pre ludi bojujucich s rakovinou,lebo prave tieto mukopolisacharidy su velmi prospesne pri tejto chorobe.Pije sa nie,len pri chorobach,ale aj na prevenciu proti chorobam.
  4. Som velmi potesena,ze sa o tento vzacny recept mozem podelit s vami varechaci.Pijte ho na vase zdravie.Nema bocne ucinky,je dobry aj pre deti,samozrejme v mensich davkach,podla veku. ALE PORADTE SA SO SVOJIM LEKAROM!