Baileys pralinky - tekuté
Autor receptu: figovnik
www.figovnik.com Postup- Čokoládu na škrupinky na jednu formu asi 150-200g ja som zvolila k tejto plnke horkú. Postup pre vyliatie škrupiniek si prečítate na mojej stránke na vareche alebo na www.figovnik.com tak isto ako aj recept na fondánovú hmotu.
- Roztopíme si bielu čokoládu (nad parou alebo v mikrovlnke-ale v tomto prípade na viackrát a neustále vyberať a premiešať-inak prihorí). Do misky s roztopenou čokoládou pridáme baileys a fondánovú hmotu poriadne premiešame. Maslo si vyšlaháme na penu a pridáme ho do k ostatným ingredienciám. Znova ešte vyšlaháme, až kým hmota nebude perfektne hladká a zjednotená. Vylejeme si škrupinky do foriem a dáme vychladiť. Potom plníme s plnkou a necháme cez noc v chladničke. Na druhý deň opatrne uzatvárame škrupinky.
|