Bačovský rezeň (fotorecept)
Autor receptu: glorfindel
Tento recept pochádza z internátneho bufetu/jedálne Družba naštastie na neho nemajú
autorské práva a je fakt veľmi dobrý. A slúži ako chutný obed.
3 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si rezne, naklepeme, aby to neboli hrubé kláty, ale tenšie, pretože z dvoch potom vyčarujeme jeden rezeň. Okoreníme (ja pridávam čierne, červené a grilovacie korenie) a pripravíme všetky ingrediencie.
- Na jeden rezeň rozložíme slaninu, syr (mne sa osvedčila tatranská rolka z lidl) a napoli prekrojené feferónky (množstvo podľa chuti).
- A navrch položíme druhý plátok mäsa. Spolu ich zopneme špáradlami.
- Pripravíme si trojobal 1. múka, 2. vajcia s trochou mlieka 3. strúhanka a môžeme obaľovať.
- A následne vyprážať, ja používam repkový olej a tieto rezne robím prikryté. Hotové rezne môžete podávať podľa chuti (asi najpravdepodobnejšie zemiaky na rôzne spôsoby).