Arrosticiny ala Emanuel Ridi trochu inak
Autor receptu: afataga
Ako vždy som si pôvodný recept trochu upravila, keďže mám uchýlku na chilli, pridala som ho a mala som aj tri kúsky krásne prerastenej slaniny, tak som ju tiež pridala, v pôvodnom rcp. nie je, ale bolo to s tým výborné a voňavé.
4 porcie |
15 minút príprava |
35 minút na 240 °C |
Postup
- Z oleja a citrónovej šťavy vymiešeme niečo akoby majonézu, pridáme med, chilli a bylinky.
Nesoliť. Do marinády dáme mäso pokrájané na kocky a necháme marinovať cez noc.
Pred grilovaním osolíme.
- Ponapichujeme na ihly, polejeme marinádou a dáme do rúry grilovať
- Grilovala som 20 min. na 240° z jednej strany, potom som ihly otočila, znova pokvapkala marinádou a grilovala druhú stranu 15 min.