Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé jedlá z menej známych, ale stále populárnejších surovín kuskusu, bulguru a quinoy. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na quinoa fašírku so špenátom, kuskus s tekvicou, fetou a rukolou či na bulgur so zeleninou a s cícerom.. Dozviete sa aj zaujímavosti o týchto surovinách, ako ich používať, aj najlepšie tipy na ich prípravu.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na jedlá z kuskusu, bulguru a quinoy na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:
- Quinoa fašírka so špenátom
- Kuskus s tekvicou, fetou a rukolou
- Bulgur so zeleninou a s cícerom
- Nákyp z quinoy s pažítkovou omáčkou
- Kuskus na sladko - s makom a ovocím
- Hráškový bulgur s červenou cibuľou
- Quinoa s avokádom, špenátom a paradajkami
- Zeleninový kuskus s bazalkou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 17. marca v denníku Pravda.
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku