Vše nejlepší

Vše nejlepší, hlavně stílé zdraví, vinšuji všem ženám k dnešnímu svátku.
@zareaguj


Diskusia k článku

sovka62
Pridávam sa, aj želám veľa zdravia a síl, lebo žena toho musí zvládnuť viac ako človek.
2010
Aj ja sa pridavam, a ty starsi si pamataju ako sme vzdy utekali zo skoly na Zeleznu studnicku zbierat snezienky, alebo pod Manderlak kupit fialky.
marianne69
Dakujem a ja sa pridavam k blahozelaniu pre vsetky zeny,prajem najma zdravie a radost zo zivota aj v pripade,ze sa okolnosti neukladaju vzdy tak ako by sa mali....
tykadielko
Ďakujeme...je krásne,ako sa na tento sviatok nezabúda....aj môj synak a moja lásočka ma od rána rozmaznávajú....všetkým ženám len to naaaaaaj.... :-)))))))
rybarkuchar
MDŽ – nech si hovorí kto čo chce, pre mňa je to sviatok ktorý si pamätám z mladosti a stále si ho ctím. Úcta k ženám by mala byť každodennou samozrejmosťou a tento jeden deň to len podčiarkuje. Takže milé ženy všetko naj.
duschko
Pri prilezitosti MDŽ prajem vsetkym zenam na vareche vela stastia, zdravia, lasky, slnniecka v tvari, aby nemuseli mysliet co dnes varit. Pekny den vsetkym.
tinca
aj ja si ho ctím a budem stále. Dnes máme z tejto príležitosti babskú jazdu:) Ďakujeme za blahoželania...


marcy
retro sviatok,ale vždy sme sa naň tešili :-) v bývalej robote sme mali večierok a starší ,komotný, hriatým potúžený kolega mi pri tanci zjedol nalepovaciu náušnicu :o))) v kolektíve 64 žien a zopár chlapov to bolo vo všetkej počestnosti :)
danculka
Veľmi pekne ´dakujem,a želám mužom,aby nám dlho mohli priať to zdravie a lásku,díky...
torticka
Aj ja sa pripájam k blahoželaniu všetkým ženám a ďakujem, sbohemrozume. A viete, že MDŽ je muži dajte ženám, alebo žiarlivý deň mužov?
jurajko06
pridavam sa , všetkym ženam prajem len to najlepšie a vela strpenia s nami mužmi . Pre torticka , MDŽ znamena :milujte doma ženy .
redakcia
Príspevok od @sladkacokolada : Tiež mám rada tento sviatok, nie ako moja dcéra, pre ňu je to prežitok. Tak som sa jej spýtala, či by som nemohla dostať aspoň srdiečko... Takéto som dostala a to musím prezradiť, že moja dcéra má viac ako 20 rokov. Ale toto srdiečko patrí medzi moje najobľúbenejšie srdiečka, aké som kedy dostala:))

hannah22
ďakujem a pripájam sa k želaniu všetkého naj naj...... :))
perla61
Ja sa teda musím pochváliť,pretože my sme dnes oslavovali ako za socíku. Primáror nám pripravil oslavy a veru s prednostom MsU nezabudli ani na kvety, Bola to skvelá oslava, ženy si zaspievali poklebetili a domov sa im ani nechcelo. A čo bolo najkrajšejšie páni z Mestského úradu nezabudli ani na staršie dámy a pokne sa s nimi porozprávali.Za to určite im patrí na úprimná vďaka!
kuchticka
Vsetkym Varechackam bolo zablahozene vcera (pre vas), ja mam MDZ dnes, ale prve a posledne tohorocne blahozelanie som dostala od nasich skvelych VARECHACOV. Dakujem vam za vasu pozornost vsetci galantni muzi :-))
sonulienka
Keď aj oneskorene ale aj ja sa pripájam a prájem nám ženám kveľke blahoželanie A všetkým chlapom varecháčov srdečná vďaka.
sonulienka
Keď aj oneskorene ale aj ja sa pripájam a prájem nám ženám veľke blahoželanie A všetkým chlapom varecháčov srdečná vďaka.
/Malá oprava/



 



TOPlist