Dechberoucí zážitek

mijaita - fotkamijaita, 11. septembra 2015
@zareaguj


Diskusia k článku

radost
neskutočný zážitok..ten protiklad očí a uší..vďaka..
frezia68
Áno,tiež ma očarila jednoduchým zjavom a potom ten krásny hlas...a úprimný,nákazlivý smiech :-)
jarunka
V jednoduchosti je krasa, nadherne, to je neskutocny talent!
mariamka
babav neviem, co sem trepes tu obstaroznu kucharku, ked aj doma mame talenty, @mijaita super, zeby tretia opera vyhrala?? :)


mijaita
@2010 ano, krasne, ale takovych deti je na youtube vic nez hodne. Mně šlo o krásný projev obycejne, skromné ženy s krasnym usmevem a zpevem. Navíc je Slovenka, moc bych ji prala vyhru !!!
mijaita
@mariamka Patricii Janeckeve jsem to moc prala, je mladoucka, urcite ji takove uznani posune nekam dal do zivota operniho. Hlasek křehoučký, také zážitek! Ovšem ona ta melodie také děla své, že? :-)
mata3636
@mariamka - troska silne slova, nie? Ta "obstarozna kucharka" mala obrovsky uspech po celom svete. O zarobenych milionoch libier nehovoriac. A vyherca talentu u nas? Nula nula nic. Akurat tak na youtube si mozme videa pozerat -:)
mariamka
@mata neslo vobec o love, iba ze sme obcas kratkozraki,, vidime do sveta a co nam lezi pod nosom, prehliadame,, sledovala som tu pani, takto od "plotny" sa pekne vypracovala, aj ked bola napokon druha,, neviem momentalne, ako sa Patke dari, tento zaner je tak trocha out
mijaita
@mariamka a to byl hlavni duvod, proc jsem okamzite nasla odkaz a dala sem, abych vas pochlubila svetu!
:-)
babav
@mariamka , uvedomujes si , ze bez originalneho "talent show"by ste nemali moznost objavit ani tie vase talenty ? Vasa TV (vratane mnohych inych krajin )
ho iba okopirovala a pravdu povediac to hodnotenie od poroty sa mi zda prehnane....aj ked Janka nepochybne talent ma .
mariamka
@babav s tym musim len suhlasit,, zial, padli lyry, zvony, presovsky poklad, este ze prisli tieto amerikanske reality,, ono to aj nieco stoji, taka licencia neni zadarmo, ale vdaka Vam za to!
2010
@mijaita , ta mala 8 rocna je vitazka X factor preto som ju pridal.
mijaita
@2010 ja vim, znam ji, krasny hlasek, take uzasna. Muj zamer byl ale ukázat novou tvář, novou osobnost, zenu, která okouzlila zpevem, usmevem, skromností, nyní !
katarina2511
Po precitani komentarov - niektorych - nie vsetkych, som rada, ze som zo Slovenska pred rokmi odisla a nikdy som nepocitila potrebu sa na Slovensko vratit - ani ist na navstevu. Myslim, ze uhadnete preco...
používateľ nemá avatar
xyz
xyz
@katarina2511 všade vo svete sú rôzni ľudia a ak si pre toto zanevrela na svoju krajinu a jej ľudí,tak sa ti to raz vráti...Domovina je domovina.Tam,kde si, budeš vždy len cudzinec,či sa ti to páči,alebo nie.
radost
@katarina2511
ja odmietam tvoj názor..tvoju filozofiu..
napriek bolesti vo vzťahu sú moji najbližší moji milovaní..napriek bolestiam v raste je moje SLOVENSKO krajina najkrajšia..v srdci uložená..
ty si určite mladá krátkozraká žena..
uč sa..pozeraj..rozmýšľaj..
katarina2511
Pre *radost* & xyz - nie som mlada tak, aby som sa musela ucit na vareche. Prezila som toho dost a moje rozhodnutie som nikdy neolutovala. Nie som kratkozraka, vidim dobre a citavam recepty a komenty na Vareche.sk a casto sa hanbim a zle sa citim, za to, ako sa tu ludia vzajomne urazaju. Moja zivotna filozofia ja *MOJA* a napisala som svoj nazor a pocit. Nikoho som nemenovala. Tu, kde som citim sa doma, nie som cudzinec - je to moj domov - krasny, plnohodnotny a spokojny a to su uz roky... Bola som za ten cas na Slovensku dvakrat. Nebudem nikoho urazat ani komentovat svoje zazitky zo Slovenska. Netvrdim, ze vsetci na Slovensku su taki... Bola som vsak rada, ked lietadlo odstartovalo a ja som sa vracala *DOMOV*.
samrlon
No jó nó to je spěv ohromnej jako Vandilian don Dong spíval.



 



TOPlist