Ako nás inšpiruje klasická lietratúra v kuchyni? Veľmi.

bubaya - fotkaBubaya 3. novembra 2017 o 09:41

Vidno, že sa kuchár dal viesť skôr inšpiráciou a vhodil do jedla prvé, čo sa mu priplietlo pod ruku: Ak pri ňom ležalo čierne korenie, nasypal čierneho korenia, ak sa priplietla kapusta - hodil kapusty, čľapol mlieka, zapapral šunky, hrachu - slovom, len smelo do toho, nech je len horúce, chuť už dáka bude. N.V.Gogoľ, Mŕtve duše 1842.
Komentáre k článku:


    Pridaj komentár k článku:
    Táto funkcia je len pre prihlásených!

    Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


    alebo môžeš použiť:

    Prihlásenie cez Facebook

    Registrácia

    Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
    Podmienky používania a ochrana osobných údajov


    TOPlist