• Jolkipalki, 11. októbra 2009 o 16:39

    Susľatina - mäso zo sysľa

    Predaj mäsa bola v CCCP zvláštna kapitola. To ste si vystáli rad, mäsiar sekal za radom čo prišlo, zabalil to do novín, povedal vám cenu, vy ste sa postavili do nekonečného radu ku pokladni, po zaplatení opäť rad, kde vám ďalší...

  • Redakcia, 10. októbra 2009 o 19:15

    O prvom kole súťaže a odstraňovaní detských chýb

    Varecha. sk má za sebou prvý týždeň existencie. Napriek tomu, že náš interný zoznam chýb, ktoré treba odstrániť, má asi 30 bodov (a ďalší veľký zoznam máme na funkcie, ktoré sme k termínu štartu 1. októbra nestihli dokončiť), sme doslova nadšení,...

  • Romanbombos, 29. septembra 2009 o 11:55

    S čeľusťami na Čeľuste

    O tom, že láska skutočne ide cez žalúdok, alebo že mu aspoň sčasti pomáha, som sa presvedčil dlho po mojej tridsiatke, keď som bol pozvaný na slávnostnú večeru a vyskúšal celkom nové chute. Tým šokujúcim a maximálne príjemným gastronomickým poznaním bol – vyprážaný...

  • Jarco, 29. septembra 2009 o 00:47

    Taký obyčajný obed v Londýne

    Služobná cesta v Londýne, do odletu O´Learyho dobytčáku pol dňa voľného času. Povinné nákupy darčekov na Oxford street, potom presun podzemkou a prechádzka po Soho. Čas na obed. Malý blízkovýchodný podnik vyzerá slušne, hoci je podozrivo prázdny. Unavené nohy odmietajú ísť...

  • Jarco, 26. septembra 2009 o 16:44

    Nákupné utrpenie

    Hoci rád varím a potrpím si na dobré jedlo, v kuchyni sa vôbec nerealizujem tak často, ako by som chcel a mohol. OK, hlavnou príčinou sú neskoré príchody z práce, ale druhým dôvodom je utrpenie pri nakupovaní potravín. Ani jeden potravinársky obchod...

  • Sandra, 24. septembra 2009 o 16:59

    Moje prvé žabie stehienka

    Je fajn občas vybočiť zo zabehnutých koľají a vyskúšať niečo nové, tak trochu netradičné. Čo sa týka jedál, patrím skôr medzi zástancov tradičnej slovenskej, maximálne talianskej kuchyne, nepohrdnem však ani ochutnávkou nejakej špecialitky. Na nedávnom slávnostnom otvorení reštaurácie Towers nebola o...

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist