Súťaž:
Vyhodnotenie posledného kola súťaže Varíme s Varechou

Redakcia Varecha.sk, 6. decembra 2017     6 minút čítania

Dnes je Mikuláša a my rozdávame skvelé výhry za najobľúbenejšie recepty pridané na Varecha.sk v mesiaci november.

Všetky nové recepty s fotkou pridané na Varecha.sk, pri ktorých autori receptu zaklikli súhlas so zaradením receptu do súťaže Varíme s Varechou, zápolili v priebehu novembra 2017 o fantastické ceny.

Piati súťažiaci, recepty ktorých si pridalo najviac používateľov Varecha.sk do svojej kuchárskej knihy počas trvania súťaže, vyhrali kurz varenia pre 2 osoby v Škole varenia Radosť variť v bratislavskom Poluse. Vyhodnotenie počtu pridaní do kuchárskych kníh prebehlo v prvý deň po ukončení súťaže. Do novembrového kola našej súťaže Varíme s Varechou sa prihlásilo 46 receptov od 25 používateľov.


Foto: Imaginarium



Tu sú súťažné recepty, ktoré ste si najčastejšie ukladali do vašich kuchárskych kníh na Vareche:

1.Gápeľské koláče (fotorecept)Gápeľské koláče (fotorecept)216 kuchárskych kníh



2.Domáci podplameník Domáci podplameník 211 kuchárskych kníh



3.Langoše ako zo stánku (fotorecept)Langoše ako zo stánku (fotorecept)207 kuchárskych kníh










A s kým že to budú naši Varecháči v decembri stáť za šporákom? S nikým iným ako s finalistom súťaže MasterChef Slovensko Ivanom Rusinom. Tento skvelý kuchár je najlepším príkladom toho, že zmena životného štýlu a zdravé stravovacie návyky sú najlepšou cestou k zdraviu človeka. Ivan Rusina sa stal rešpektovanou súčasťou slovenskej gastronómie, o čom svedčí aj množstvo pozvánok na prestížne gastroakcie. V Liptovskom Mikuláši založil nedávno školu varenia, ktorá je veľmi obľúbená a láka stále viac záujemcov o kurzy varenia.


Foto: Archív Ivana Rusinu




Toto sú víťazi novembrového kola získavajúci kurz varenia, na ktorom s Ivanom Rusinom budú variť chutné vianočné dobroty:

Imaginarium
Cingit
Martin2002
Kucharka
Fitka3010

Každý výherca si bude môcť na kurz pozvať ešte jednu osobu. Víťazom srdečne gratulujeme!

Kurz varenia s Ivanom Rusinom sa uskutoční v nedeľu 17. decembra 2017 od 11.00 hodiny v škole varenia Radosť variť v Polus City Center v Bratislave.

Poďakovanie

Toto kolo bolo zároveň posledným kolom našej každomesačnej súťaže Varíme s Varechou. Ďakujeme všetkým, ktorí prispievali svojimi receptami na Varecha.sk a aj všetkým Varecháčom, ktorí častokrát z veľkej diaľky merali svoju cestu až do Bratislavy, aby sa mohli zúčastniť kurzu varenia. Bola to skvelá príležitosť zoznámiť sa s mnohými s vás osobne a vidieť vaše šikovné ruky pri varení naživo. Ďakujeme!

Nezúfajte však, máme pre vás aj v budúcom roku pripravené skvelé súťaže.





Chcete dostávať každé ráno redakčný výber nových receptov zo stránky Varecha.sk do e-mailu?





Diskusia k článku

zolik
Gratulujem a vyhercom prajem vesele varenie.
haji
Také se přidávám s gratulací!




 



TOPlist