VÝSLEDKY SÚŤAŽE:
Podeľte sa s nami o recept a vyhrajte jeden z troch balíčkov kníh od vydavateľstva Zelený kocúr

Redakcia Varecha.sk, 20. apríla 2018     9 minút čítania

Radi čítate zaujímavé knihy a nemusí ísť vždy iba o tie klasické kuchárske? Varecha.sk v spolupráci s vydavateľstvom Zelený kocúr pre vás pripravili súťaž o naozaj unikátne publikácie.


O čo hráte?

Výherný balíček obsahuje dve zaujímavé knihy:



Knihu DOMÁCI CHLIEB A INÉ DOBROTY

Nie je ťažké predvídať, že túto knihu budú milovníci chleba a kysnutého cesta za krátko listovať ako svoju bibliu. A to nie je žiadna náhoda, pretože Pekáreň Limara vznikla práve preto, aby rôznym generáciám predstavila domáce pečenie chleba a iného kysnutého cesta, ktoré sa napriek tomu, že jeho technika je jednoduchá, mylne pokladá za akúsi mágiu. Veď okrem základných surovín ako múka, voda, soľ, kvasnice, k nemu netreba nič viac než štipka trpezlivosti a riadna kopa lásky. Prípravu 72 rôznych dobrôt uľahčuje množstvo fotografií a kresieb. Od najjednoduchších receptov z bielej múky tu nájdete i komplikovanejšie postupy príprav pečív z celozrnnej, špaldovej, ražnej alebo inej múky.



Knihu VEČERE DIKTÁTOROV – SPRIEVODCA SKAZENÝMI CHÚŤKAMI TYRANOV

Kniha o gastronomických zvykoch a zlozvykoch diktátorov 20. storočia je jedinečná svojou témou, spracovaním aj obsahom. Autorky Victoria Clarková a Melissa Scottová netradičným spôsobom mapujú nielen život a výčiny diktátorov, ale servírujú čitateľom aj šťavnaté historky zo zákulisia ich stravovania a stolovania. Všetky príbehy krutovládcov sú okorenené pikantnými intímnosťami z ich života, autorky otvárajú aj tabuizované témy súvisiace so zažívaním, s plynatosťou, obžerstvom, obscénnosťami rôzneho druhu, odhaľujú utajované neduhy týchto mužov, ich patologické obavy z otravy či celkom zvrátené chúťky v tej najbeštiálnejšej podobe – kanibalizme. Bonusom na konci každého príbehu je recept na obľúbené jedlo príslušného diktátora s bohatou fotodokumentáciou.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže o balíčky kníh budú automaticky zaradené všetky nesladké recepty (teda jedlá mäsové, zeleninové, bezmäsité, polievky, cestoviny, slané chuťovky...) obsahujúce fotografiu pripraveného jedla, ktoré budú pridané ako nové na náš portál v termíne od 9. 4. do 19. 4. 2018. Z receptov vyhovujúcich týmto súťažným podmienkam vylosujeme tri, ktorých autorov odmeníme.

Ak nechcete riskovať, že sa na Vás neusmeje šťastie, knihy si môžete zakúpiť na stránke vydavateľstva Zelený kocúr. Navyše do konca mája získate aj zľavu 10 % na všetky knihy v eshope. Stačí, ak použijete zľavový kód VARECHA.


Výsledky súťaže

Balíček s knihami DOMÁCI CHLIEB A INÉ DOBROTY a VEČERE DIKTÁTOROV – SPRIEVODCA SKAZENÝMI CHÚŤKAMI TYRANOV od vydavateľstva Zelený kocúr získavajú autori týchto receptov:















Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a. s. , Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž začína vyhlásením súťaže 9. apríla 2018 a končí 19. apríla 2017 o 24:00 hodine, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • Tri výherné recepty budú určené losovaním.
  • Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Mená výhercov a ocenené recepty zverejníme na Varecha.sk po ukončení súťaže. Výhercov budeme kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré uviedli pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku

frezia68
Ďakujem ,Andrejka,za upozornenie. Ani som o tej súťaži nevedela a k výhre som prišla ako slepé kura k zrnu.Alebo,ako sa vraví,že hlúpy má šťastie? V každom prípade sa už teraz vytešujem,najmä kniha o chlebe poteší :-).
zuzanka1367
Ja tiež srdečne ďakujem a som na tom presne tak ako @frezia68 :) tak nám cesnak mackový odmenu priniesol...a aj šťastie unavené si na nás sadlo :) Díky moc.
frezia68
Bola som taká prekvapená,že som zabudla gratulovať ďalším výhercom.Tak dodatočne srdečne gratulujem :-) .
mitzy
Gratulujem všetkým trom výhercom :) O vydavateľstve Zelený kocúr som ešte nepočula, dobre, že ste ho dali do povedomia. Knižky vyzerajú veľmi zaujímavo, hlavne Večere diktátorov.
afataga
Blahozelam ludkovia.
@Frezia68 no vidis a mna prave viac zaujala ta druha kniha, skoda, ze nebyvas blizsie, by som si ju zicla.
mitzy
@Strucik (21.4.2018 20:53)

Ty si si nikdy nepožičal knižku v knižnici alebo od známeho?
frezia68
@Afataga : Ani som nemyslela,že sa tu rozprúdi taká diskusia.Jasné,Afi,že kľudne požičiam.
afataga
Ejha, tusim som vcera o nieco prisla, ale ja to prezijem :-)
frezia68
Dnes mi kuriér priviezol knižky a redakcii posielam :" Ďakujem " .




 



TOPlist