údený syr

údený syr ako ingrediencia v receptoch:

  • Petrove fazuľky

    Petrove fazuľky

    V jednoduchosti je krása. Keď sa k nej priradí aj finančná nenáročnosť, hit vašich kuchýň budú Petrove fazuľky. Nazval som ich podľa známeho, ktorý o nich stále básnil. Neklamal. Bašta ako hrom!

  • Recept bez obrázku

    Mexická fazuľa

    V hlbokej panvici rozpálime olej a vložíme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu.

  • Recept bez obrázku

    Kurča po taliansky

    Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme roztlačený cesnak, kúsky kurčaťa a opražíme.

  • Sedliacke rebierko

    Sedliacke rebierko

    Bravčové mäso umyjeme, narežeme na rezne, zľahka naklepeme, narežeme okrajové blany, osolíme.

  • Recept bez obrázku

    Cestoviny s brokolicou a šampiňónmi

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode s PL oleja. Brokolicu rozoberieme na malé ružičky, pokrájame a sparíme nad slanou vodou 5 – 7 minút.

  • Recept bez obrázku

    Špagety s hovädzím mäsom

    Špagety uvaríme v osolenej vode domäkka, precedíme a odložíme na teplé miesto.

  • Recept bez obrázku

    Krkovičkové veže

    Krkovičku naklepeme, na krajoch narežeme, posolíme a okoreníme.

  • Recept bez obrázku

    Zbojnícke bravčové plátky

    Vykostený bôčik nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke, opečieme po oboch stranách na oleji a vyberieme.

  • Recept bez obrázku

    Syrové vyprážané placky z údeného syra

    Syr nastrúhame, zmiešame s rozšľahanými vajcami, strúhankou, mliekom, rozotreným strúčikom cesnaku a soľou. Ak je hmota príliš tuhá, pridáme mlieko, ak je riedka, pridáme strúhanku.

  • Recept bez obrázku

    Polievka z diviny s hubami

    Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu a cesnak. Uvaríme domäkka.

  • Recept bez obrázku

    Syr so zeleninou a smotanou

    Syr pokrájame na hrubšie plátky, obalíme ich v múke a z oboch strán krátko opečieme na oleji, nie príliš horúcom.

  • Recept bez obrázku

    Francúzska teľacia polievka

    Nasekané kosti varíme asi 2 hodiny a precedíme ich.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist