Losos údený

Losos údený ako ingrediencia v receptoch:

  • Panini s lososom, avokádom a chrenovo – kôprovou smotanou

    Panini s lososom, avokádom a chrenovo – kôprovou smotanou

    Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej výdatné, zatiaľ čo v chladnejších krajinách severnej a strednej Európy sú tradične väčšie, pestrejšie a obsahujú viac teplých jedál.

  • Tvarohovo– lososová nátierka

    Tvarohovo– lososová nátierka

    Údeného lososa nakrájame na rezančeky, pridáme tvaroh, smotanu, biely jogurt, nasekanú pažítku, petržlenovú vňať, soľ, mleté biele korenie, postrúhaný cesnak a šťavu z citróna.

  • Cestoviny s krémovým údeným lososom

    Cestoviny s krémovým údeným lososom

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Recept bez obrázku

    Tagliatelle s údeným lososom

    Cestoviny uvaríme podľa návodu. Scedíme ich a prelejeme studenou vodou. Ušľaháme vajce, smotanu, mlieko a korenie. V panvici rozpálime trochu oleja a asi minútu podusíme najemno pokrájanú mrkvu a cuketu.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist