Baby špenát

Baby špenát ako ingrediencia v receptoch:

  • Šalát s kačacími prsami a lesným ovocím

    Šalát s kačacími prsami a lesným ovocím

    Kačacie prsia osolíme, okoreníme, opečieme na panvici s trochou olivového oleja, opekáme na strane s kožou, ktorú narežeme do mriežky. Po obrátení a dopečení ich uložíme na teplé miesto.

  • Recept bez obrázku

    Jarný zemiakový šalát

    Najprv urobíme dresing:Všetky suroviny dobre premiešame , do dresingu pridáme pokrájané uhorky, opláchnuté kapary/ak máte radi olivy, tak ich dajte namiesto kapár/a uvarenú pokrájanú mrkvu, na to dajte umytý, osušený baby špenát. Uvarené zemiaky, neošúpané , pokrájané na väčšie...

  • Chrbát z diviaka na restovanom špenáte

    Chrbát z diviaka na restovanom špenáte

    Mäso narežeme na kusy po 200 g, osolíme, okoreníme. Na panvičke rozohrejeme časť oleja a mäso sprudka opečieme tak, aby vnútri ostalo ružové, nie však surové.

  • Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch

    Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch

    Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé a všestranne využiteľné v kuchyni. Tento recept pre vás pripravil šéfkuchár Vojtech Artz.

  • Recept bez obrázku

    Grilovaný filet ryby na špenáte a pečených zemiakoch

    Filety z ryby osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Grilujeme z oboch strán veľmi rýchlo, aby sme rybu nevysušili.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist