Žralok so zemiakmi urobený v horkovzdušnom hrnci

tetrisss - fotkatetrisss, 17. apríla 2011

Keďže som sa nedopátrala veľmi k receptom, musela som skúsiť sama a vidím, že veľa ľudí na tmto zariadení nerobí, lebo nie sú informácie, Zobraziť celý popisKeďže som sa nedopátrala veľmi k receptom, musela som skúsiť sama a vidím, že veľa ľudí na tmto zariadení nerobí, lebo nie sú informácie, tak dúfam, že niekomu aj pomôžem.

2
porcie
5 minút
príprava
50 minút
na 170 °C

Suroviny

500 g
400 g
50 g
1/2




Postup

  1. 1

    Žraloka necháme rozmrznúť, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme, necháme postáť aspoň 30 minút.

  2. 2

    Zemiaky očistíme a pokrájame na mesiačiky. Na spodnú mriežku dáme alobal, na neho dáme zemiaky, okoreníme rascou.

  3. 3

    Hrniec uvedieme do činnosti a to 170 st na 30 minút.

  4. 4

    Po tejto dobe dáme na spodnú mriežku strednú mriežku, na túto uložíme žraločie steaky, na každý dáme kúsok masla, hrniec zatvoríme a pečieme na 150 st ešte 20 minút. Podávame so šalátom.

Diskusia k receptu

letisia
Ja som dnes na tom hrnci piekla kuracie stehná. Vyskúšam aj rybu podľa teba. Miesto toho alobalu skúsim dať plech, ktorý som mala k hrncu ako príslušenstvo. Nízky okrúhly.
tetrisss
No taky ba sa aj mne zisiel, preto ten alobal. Porad tie stehna na ako dlho a aka teplota.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia