Komentáre k receptu:
  • kimlo - fotkaKimlo 14. júna 2018 o 08:03

    Dobrý recept, určite vyskúšam. Ako slovenský ekvivalent som kdesi videl napísané "šťúchané zemiaky" :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarFlufi 14. júna 2018 o 19:46

    a čo tak mačkané zemiaky?
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaOlinecka 14. júna 2018 o 19:57

    Zemiakové môže byť
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 14. júna 2018 o 20:09

    A čo tak miagané alebo gniavené?
    @zareaguj
     1x marikafil
  • bubaya - fotkaBubaya 14. júna 2018 o 20:09

    @Kimlo (14.6.2018 08:03)

    Štúchané sú najlepšie so slaninkou.
    @zareaguj
  • siisa - fotkaSiisa 14. júna 2018 o 20:38

    Jednoduché a určite výborné jedlo :)
    @zareaguj
  • mirkajan - fotkaMirkajan 14. júna 2018 o 20:38

    Tak neviem, zdá sa, že s niektorými výrazmi je aj slovenčina v koncoch, podstatné je, že tie zemiaky sú dobré a každý si ich môže nazvať ako chce, na chuti im to neuberie.
    @zareaguj
     1x bubaya
  • mitzy - fotkaMitzy 15. júna 2018 o 12:19

    Zemiakové jedlo nemôže byť nikdy zlé :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKetty444 16. júna 2018 o 13:50

    Pokiaľ ja viem, tak šťuchané zemiaky sa robia z varených zemiakov v šupke, tie majú úplne inú chuť ako iba ostrúhané a uvarené. !
    @zareaguj
  • alena45 - fotkaAlena45 16. júna 2018 o 15:13

    K vareniu si často púšťam z archívu epizódy z Prostřeno. Inak ako šťouchaný brambor ich proste nemôžeš nazvať, aj keď je to po česky. Najčastejšia česká príloha. Vždy som si myslela, že je to knedlík a veru nie. Už som párkrát robila : so slaninkou a pórom, so slaninkou a mangoldom uduseným, alebo s opraženou cibuľkou, alebo opraženým cesnakom, a sú ozaj výborné. Robila som z varených, aj varených v šupke, ak som malá len také drobce. Alebo možno po záhorácky - štúchané. Aspoň z detstva si také niečo pamätám - zo Stupavy.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 16. júna 2018 o 18:26

    @Ketty444 (16.6.2018
    Šťouchané brambory sa robia zásadne z olúpaných zemiakov.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 16. júna 2018 o 22:24

    @Alena45 (16.6.2018 15:13)
    Prostřeno je trochu pokřivené zrcadlo a pramálo má společného s realitou. Jsem Moravanka a v životě jsem šťouchané brambory nevařila, nepřipravovala a jedla snad jednou v žiovtě. Takže nevěřím, že je to nejčastější česká příloha. Nic proti šťouchačkám.
    @zareaguj
  • jack - fotkaJack 17. júna 2018 o 12:11

    Vynikajúce.Môžem len a len odporučiť.Ďakujem za recept.My sme ich mali z rezníkom:)


    @zareaguj
     1x haji


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist