Zemiakový šalát

helga50 - fotkahelga50, 6. apríla 2015
Zemiakový šalát
Foto: helga50

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zemiaky, cibuľu a vajcia si očistíme. Zemiaky pretlačíme do väčšej misy , pridáme na drobné kocky nakrájanú cibuľu, nakrájané sterilizované uhorky a bielka z varených vajec pokrájané tiež na kocky. do inej misy si dáme žĺtka, horčicu ,majonézu ,korenie a soľ. Vyšľaháme to kým z toho nebude hladký krém. Potom už len pridáme k pokrájaným surovinám a poriadne premiešame. Dáme na pár hodín do chladničky a môžeme jesť :)

Diskusia k receptu

jozka2
Krasna porcia sunky a salatu.Salat robim podla stareho receptu co tu pridal raz @kimlo a Marcel a je uzasany zaiste aj tvoj musi byt velmi chutny.*****
dagmar821957
Tento robievam aj ja, dlhé roky, len namiesto majonézy som dávala Tatarku a už ani tú nedávam, robím s kyslou smotanou, je to zdravšie a vajíčka pokrájam celé. Tak nám veľmi chutí
bubaya
TOTO je zemiakový šalát, ako má byť na Vianoce. A nie kukurica,saláma, zeler a iné oné......Ja dávam ešte malú konzervičku sterilizovaného hrášku. Šalátu ja robím veľa, lebo ho rada a často ochutnávam, či je dosť slaný, kyslý, korenený....aby zvýšilo aj pre ostatných stravníkov. :))
2010
@Bubaya (17.12.2018 10:37)
Kazda rodina ma svoj recept moja mama takyto nerobila.
Prve klasicka domaca majoneza, ziadne vajicka, uhorky, mrkva, hrasok a pridat trochu vody z uhoriek, sol, spetku cukru , korenie. TO je nas.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia