Šalát s kozím syrom
Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept)
Autor receptu: kucharka
Jednoduchý, rýchly a chutný. To pravé na tieto horúce dni.
10 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si tanier so šalátom zo zelených listov, na kúsky nakrájanej papriky ( červenej, zelenej alebo žltej ), uhorky a čiernych olív.
Pokvapkáme olivovým olejom, balzamikovým octom a posolíme.
Samozrejme, šalát si môžete urobiť podľa svojej chuti.. :-)))
- Nachystáme si na kolieska nakrájaný kozí syr. Mal by to byť syr so "šupkou", keď nie po celom aspoň po okraji, aby sa pri opečení nerozpadol.
- Na troške olivového oleja ho opečieme z oboch strán.
- Môžeme podávať.
Na hlavnej fotke je syr so šupkou po celom, na poslednej so šupkou iba po okraji... na porovnanie.