Šalát s kozím syrom

Zelený šalát s opečeným kozím syrom (fotorecept)

Autor receptu: kucharka

Jednoduchý, rýchly a chutný. To pravé na tieto horúce dni.

10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si tanier so šalátom zo zelených listov, na kúsky nakrájanej papriky ( červenej, zelenej alebo žltej ), uhorky a čiernych olív. Pokvapkáme olivovým olejom, balzamikovým octom a posolíme. Samozrejme, šalát si môžete urobiť podľa svojej chuti.. :-)))
  2. Nachystáme si na kolieska nakrájaný kozí syr. Mal by to byť syr so "šupkou", keď nie po celom aspoň po okraji, aby sa pri opečení nerozpadol.
  3. Na troške olivového oleja ho opečieme z oboch strán.
  4. Môžeme podávať. Na hlavnej fotke je syr so šupkou po celom, na poslednej so šupkou iba po okraji... na porovnanie.