Komentáre k receptu:
  • terinka55 - fotkaterinka55 13. apríla 2019 o 17:48

    Výborná rýchlovka.
    @zareaguj
     2x grejsy, haji
  • evanaaa - fotkaevanaaa 13. apríla 2019 o 20:45

    Ako je pekne zrolovaný, mne sa tak nepodarí, skúsim spraviť, mak mám kúpený, aj džem.
    @zareaguj
     1x grejsy
  • luwinka - fotkaluwinka 13. apríla 2019 o 20:52

    Lístkové cesto sa dá na veľa spôsobov použiť , či už na slano , sladko. Ten závin je vydarený , hodne maku aj ja mám rada makové tiež . A je to jednoduchý recept čo je výhoda aj pre takých , keď potrebujú rýchlo niečo upiecť pre hostí , ktorí sa ohlásia len pred pár hodinami telefonicky.
    @zareaguj
     2x haji, grejsy
  • izabella929 - fotkaizabella929 14. apríla 2019 o 07:09

    ..skvelý a rýchli závin..)nezvyknem k maku pridávať mlieko, len zmiešam lekvár s makom..pekne drží tvar a chutný..
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarviera1 14. apríla 2019 o 08:53

    Tento experiment s lístkovým cestom má moja neskúsená dcéra už pár rokov za sebou a musela som jej vysvetliť pár zásad používania lístkového cesta: lístkové cesto je preto lístkové,že sa po upečení lístkuje a keď rozrolujete tento závin po upečení,máte tam udusený/uvarený plátok cesta.Je to vidieť aj na reze.Rolovať môžte len neplnené croissanty,závin sa neroluje,plnka sa kladie v jednej vrstve do stredu a boky sa preložia,prípadne sa boky šikmo nakrájajú a prekladajú cez plnku ako vrkoč.Aj pri potieraní vajíčkom treba dávať pozor na rez cesta - nepotierať,lebo sa hrany zlepia a nebudú sa lístkovať.Preto sa aj na krémeše pečú pláty a plnia sa po upečení.Ten závin vyzerá efektne,ale ja by som to takto nerobila.
    @zareaguj
  • lemoncurd - fotkalemoncurd 14. apríla 2019 o 15:01

    Viera 1 súhlasím s vami. Aj ja so už upiekla závin z lístkového cesta, ktorý bol v strede surový.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarhaji 14. apríla 2019 o 15:34

    @Viera1 (14.4.2019 08:53)
    Souhlas. Někdo rolované lístkové těsto může a vyhledává, jiný ne. Patřím mezi tu druhou polovinu. Sto lidí, sto chutí.
    @zareaguj
     2x danda3, radost
  • grejsy - fotkagrejsy 14. apríla 2019 o 17:39

    @Haji (14.4.2019 15:34)

    Mluvit, Mluvit, kecat, psat, psat a nikdy nič nepridat, nenafotit, to je tu viac takých osôb. Už sa aj ty konečne pridaj k nejakému dielu. Nikdy si tu nič nedala, len vypisovať donekonečna. Redakcia chybu spravila, že dovolila komentovať recepty tým co tu nikdy nič nedali. No co stalo sa. Nespravodlivé je to tu celé.
    @zareaguj
     1x miska1978
  • používateľ nemá avatarhaji 14. apríla 2019 o 18:40

    @Grejsy (14.4.2019 17:39)
    Ano, máš naprostou pravdu. Hodně jsem si dovolila.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaafataga 14. apríla 2019 o 18:51

  • mijaita - fotkamijaita 14. apríla 2019 o 18:55

  • nephilim - fotkanephilim 14. apríla 2019 o 19:56

    @Grejsy Kks, tebe to inak vyháva v hlave. Zverejnený či nezverejnený recpet nesvedčí o ničom. Je tu mnoho ľudí, ktorí mali mať zákaz existencie i na zalievaný čaj. Tiež nemám zverejnené recepty. Zato mám mnoho fotiek pod receptami, ktoré som vyskúšala. Variť viem. Piecť tiež.

    @zareaguj
     1x danda3
  • používateľ nemá avatarhaji 17. apríla 2019 o 07:46

    @Grejsy (14.4.2019 17:39)
    Registrace na Vareche nebyla a není spojena s podmínkou mít a používat fotoaparát. Jestli někdo umí vařit, péct, nezáleží na fotkách. Co a jestli umím, jde poznat i jinak. Recepty tu mám, i fotka se najde. Za svým komentem si stojím. Lístkové těsto jde balit. Někdo to má rád a jiný ne. Ve svobodě si každý vybere.
    Máš plno pěkných receptů i fotek a jeden koment k lístkovému těstu na tom nic nemění. Přeji hezký den.
    @zareaguj
  • grejsy - fotkagrejsy 17. apríla 2019 o 19:45

    @Haji (17.4.2019 07:46)

    Píšeš toto: Recepty tu mám, i fotka se najde. /// A kde je nejaké foto ?/// Nikdy som ho nevidela tu od teba . A už nezabŕdaj do mňa prosím.
    @zareaguj
  • grejsy - fotkagrejsy 17. apríla 2019 o 19:48

    @Haji (14.4.2019 18:40)
    Najskôr si písala toto :Ano, máš naprostou pravdu. Hodně jsem si dovolila. A teraz rozoberať chceš naďalej niečo ? K čomu by to bolo. Idú sviatky a ja ich chcem mať pokojné , tak preto mi tu nepíš radšej už nič.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarradost 17. apríla 2019 o 19:58

    @Grejsy (17.4.2019 19:48)

    ty si začala-ty prestaň..
    komentár @Haji 15:34 bol pohodový
    tvoja reakcia 17:39 bola nemiestna
    idú sviatky
    @zareaguj
  • janara - fotkajanara 1. mája 2019 o 12:41

    chutný, rychlý , málo pracný závin, dnes robím tiež - aj s jablkom, prvý raz som robila tak ako je v rp
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist