Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarMotyka 14. októbra 2018 o 20:00

    Toto musí byť fajnové. Výborné aj na prípravu. Urobí sa do pekáča a je "klid". Ale čo keď nemám kuriatka? Môžu byť aj iné hríby, aj sušené ? Zaujal ma tvoj recept.
    @zareaguj
  • elenas - fotkaElenas 15. októbra 2018 o 13:18

    @Motyka (14.10.2018 20:00)

    Ďakujem:) Je to naozaj fajnové jedlo. Ak nemáš kuriatka, môžeš použiť šampiňóny alebo aj iné huby alebo hríby. Sušené hríby by sa museli najprv uvariť vo vode, potom pridávať ku zemiakom.
    Ja niekedy robievam aj bez hríbov, ak ich práve nemám, je to tiež fajn ale s hubami mi chutí viac.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarZiegelfeld1968 15. októbra 2018 o 15:16

    v Lidli začali predávať kuriatka, ale sú dosť drahé. Pravé, lesné už v našom záhoráckom regióne pomaly nenájdeš, vďaka bezhlavému výrubu lesov.
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaRadox1 15. októbra 2018 o 16:56

    minule som ich kupil,bez vone a chuti.ostal som sklamany.
    @zareaguj
  • elenas - fotkaElenas 15. októbra 2018 o 17:23

    @Radox1 (15.10.2018 16:56)

    Je pravda, že aj lesné šampiňóny voňajú inak. V obchode sú to najskôr huby z farmy. Treba sa niekedy vybrať do lesa. Nemusia to byť zrovná kuriatka. Kuriatka sú fantastické huby, milujem ich z detstva.
    Viem, že niektorí gazdinky čerstvé kuriatka najprv varia minút 15 vo vode, nechajú odkvapkať a potom už smažia. Treba skúsiť, možno budú voňavejšie. Ale pokiaľ akékoľvek huby trochu osmažíš pustia vôňu.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist