Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarklarinkas 2. februára 2018 o 22:30

    Čo sa stalo, že varecha neposiela recepty do schránky. Už štvrtý deň sa nič nedeje. Ďakujem za informaciu.

    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 3. februára 2018 o 07:38

    @Klarinkas (2.2.2018 22:30)

    V odosielaní denných newsletterov sme nemenili nič, skúste si skontrolovať Vašu schránku prijatých správ so Spamom, možno naše maily nájdete tam.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 3. februára 2018 o 16:18

    Pěkný recept, neotřelý a určitě výborný. Krásná fota! Jsi šikovný!
    @zareaguj
  • monty469 - fotkamonty469 3. februára 2018 o 17:59

    Quinou som uz pripravovala, no tento recept sa mi paci. Verim, ze je to velmi dobre.
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 4. februára 2018 o 08:55

    Krásný recept @mirko ! dá sa variovať aj s pšenom či bulgurom...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarklarinkas 8. februára 2018 o 19:56

    Dakujem redakcii za usmerneni, naozaj som ich tam na
    sla.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarroxanne 9. februára 2018 o 07:55

    Vcera som skusala, dnes bude na obed. Kedze som to robila po pamati, par indrediencii som zabudla:-) ako napr. jalapeno.. Ale dala som pre zmenu susene paradajky v oleji. Namiesto vajicok na tvrdo som jedno cerstve vyslahala a s trochou smotany som tu zmes zaliala. Vyzera to skoro ako quiche. A vonalo to v kuchyni fantasticky. Dakujem za inspiraciu!


    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist