Zapečené fusilli s tuniakovým šalátom (fotorecept)

Autor receptu: zuzanka1367

Tak toto nie je ktovie aký kulinársky zázrak, ale zase večera za 30 minút a k tomu teplá tiež nieje na zahodenie...

2-3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
na 250 °C

Postup

  1. Tu už ani nie je čo veľmi písať, ale predsa...cestoviny uvaríme podľa návodu 10 minút. Pridáme ku ním tuniakový šalát, na kocky nakrájanú obielenú cuketu , nakrájaný syr...
  2. V zapekacej mise cestoviny spolu premiešame podľa chuti dosolíme, pokoreníme, pridáme chilli pastu, kto má rad pikantné a posypeme oreganom...po vrchu ich posypeme nastrúhaným parmezánom. Vložíme do vyhriatej rúry..
  3. Po desať minútovom pečení máme večeru hotovú.
  4. Podľa @honestka si pripravujem Crème fraîche, ktorý sa k tomu výborne hodí...