Zapečené fusilli s tuniakovým šalátom (fotorecept)
Autor receptu: zuzanka1367
Tak toto nie je ktovie aký kulinársky zázrak, ale zase večera za 30 minút a k tomu teplá tiež
nieje na zahodenie...
2-3 porcie |
10 minút príprava |
10 minút na 250 °C |
Postup
- Tu už ani nie je čo veľmi písať, ale predsa...cestoviny uvaríme podľa návodu 10 minút. Pridáme ku ním tuniakový šalát, na kocky nakrájanú obielenú cuketu , nakrájaný syr...
- V zapekacej mise cestoviny spolu premiešame podľa chuti dosolíme, pokoreníme, pridáme chilli pastu, kto má rad pikantné a posypeme oreganom...po vrchu ich posypeme nastrúhaným parmezánom. Vložíme do vyhriatej rúry..
- Po desať minútovom pečení máme večeru hotovú.
- Podľa @honestka si pripravujem Crème fraîche, ktorý sa k tomu výborne hodí...