Vyprážaný chlieb
Vyprážaný chlieb so syrom a cibuľkou
Autor receptu: bibianna274
Zdravím Vás, chcem sa s vami podeliť s jedným
receptom, ktorý mám ešte od svojej
babky či mamy. Je veľmi chutný, i keď
príprava je trošku zdĺhavejšia.
20 minút príprava |
2 minút tepelná úprava |
Postup
- Na chlieb natrieme hrubšiu vrstvu taveného syra.
- Na syr dáme na malé kocky nakrájanú cibuľu, aby pokryla celý povrch a príborovým nožíkom ju do syra pozatláčame.
- Do misky dáme vajíčko a každý chlieb s cibuľou doň namočíme.
- Z vajíčka chlieb presunieme do strúhanky a obalíme.
- Následne opečieme chlebíky na oleji krásne do zlatista.
- Túto úžasnú pochúťku si môžeme vychutnať s pohárom čaju.
Zbožňujú ju aj deti.