Vyprážaný chlieb

Vyprážaný chlieb so syrom a cibuľkou

Autor receptu: bibianna274

Zdravím Vás, chcem sa s vami podeliť s jedným receptom, ktorý mám ešte od svojej babky či mamy. Je veľmi chutný, i keď príprava je trošku zdĺhavejšia.

20 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na chlieb natrieme hrubšiu vrstvu taveného syra.
  2. Na syr dáme na malé kocky nakrájanú cibuľu, aby pokryla celý povrch a príborovým nožíkom ju do syra pozatláčame.
  3. Do misky dáme vajíčko a každý chlieb s cibuľou doň namočíme.
  4. Z vajíčka chlieb presunieme do strúhanky a obalíme.
  5. Následne opečieme chlebíky na oleji krásne do zlatista.
  6. Túto úžasnú pochúťku si môžeme vychutnať s pohárom čaju. Zbožňujú ju aj deti.