Vyprážané korbáčiky

tinca - fotkatinca, 14. marca 2010

Moja kamoška nie je rada dlho pri hrncoch a dala mi tento recept. Je fakt dobrý, vyskúšala som.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks/1 porcia




Postup

  1. 1

    Slovenské syrové korbáčiky obalíme v klasickom trojobale ako rezne a vypražíme na horúcom oleji. Ja rátam cca 4 ks na osobu, podľa toho akých máme jedákov.

  2. 2

    Podávame s tatarkou, opekanými zemiakmi, alebo s hranolkami.

Diskusia k receptu

janadelfi
Myslím, že áno. Je to jednuché a rýchle.... beriem k sebe do K.K. Vďaka....
tinca
Ja som vyskúšala len neúdené, ale tiež myslím, že áno. Ja sa údeným potravinám vyhýbam.
sovka62
Toto nemám šancu spraviť,iba ak by som varila tajne. Koľko korbáčikov sa donesie, toľko sa okamžite zje.
bambulka51
Dnes som si práve kúpila v Podvysokej,kde sa práve nachádzam,u syna,korbáčiky ,je tu výrobňa.tinca recept určite spravím,díky.
tinca
No bambulka tie sa ti isto vydaria,také čerstvé z výrobne, mňam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia