Komentáre k receptu:
  • cesminaz - fotkaCesminaz 9. februára 2018 o 19:18

    Vyzerajú dobre.
    @zareaguj
     1x farbuska
  • používateľ nemá avatarMotyka 9. februára 2018 o 22:39

    Robím ich často a hlavne keď majú prísť mladí s priateľmi, lebo si ich stále žiadajú. Sú výborné ale majú jednu chybu. Treba ich veľa, lebo miznú z misiek, ako v lete sneh. Niekedy aj pečiem na plechu, ale vyprážané sú lepšie. K tomu robím smotanovo- jogurtový - cesnakový, bylinkový, či iný koreninový deap.
    Výborne si navarila Lenka. Sú skutočne vynikajúce - doporučujem - vyskúšajte.
    @zareaguj
  • babinka - fotkaBabinka 10. februára 2018 o 11:33

    Vyskúšam aj na slano aj na sladko, už sú v kk, vďaka za inšpiratívny recept
    @zareaguj
  • finczi - fotkaFinczi 10. februára 2018 o 12:40

    Veľmi mám rada jednoduché jedlá, aj ten Váš recept sa mi páči, ale žiaľ vyprážaného čo najmenej, nerobí mi dobre. Možno však raz neodolám, lebo je to veľmi lákavé.
    @zareaguj
     1x haji
  • afataga - fotkaAfataga 10. februára 2018 o 12:59

    @Finczi (10.2.2018 12:40)

    Trosku pomasti a upec v rure
    @zareaguj
     1x finczi
  • používateľ nemá avatarHaji 10. februára 2018 o 13:10

    @Finczi (10.2.2018 12:40)
    Také se mi recept líbí a s vyprážaním to máme stejné. Ne že bych neuměla poškádlit chuťové buňky takýmto pirohom, o tom žádná. Jeden vzoreček a šup - rychle utéct. haha Pečením v rúre by to šlo ošidit. Ale to víme, že je to šizené. Pomož si.
    @zareaguj
  • finczi - fotkaFinczi 10. februára 2018 o 13:56

    @Haji áno, však si aj pomáham. Väčšinu už robím v rúre. Ale tak rada by som ochutnala podla receptu... Ani šišky som nerobila, lebo inak ako vyprážané to nie je ono. Najlepšie bude prestať slintať a ísť von ; )

    @zareaguj
     2x haji, li
  • dada71 - fotkaDada71 10. februára 2018 o 17:04

    Mňam, tieto pirohy sú veľmi dobré, robievame ich.
    Pirohy tiež poznám, ako pečené v rúre, robievala ich tak mama. Potom ich sparila vriacou vodou a omastila prepraženým maslom. Super obed, len kopa práce a rýchlo zjedené :)
    @zareaguj
     1x motyka
  • strucik - fotkaStrucik 10. februára 2018 o 19:10

    1. Dá sa spraviť aj kyslá kapusta domáca alebo kúpiť taká, ktorá korenie neobsahuje.

    2. Nevysušilo to vyprážanie plnku?
    @zareaguj
  • jack - fotkaJack 11. februára 2018 o 08:25

    Recept sa mi veľ páči.Ukladam.
    @zareaguj
  • pivonka - fotkaPivonka 6. marca 2018 o 13:21

    Tento recept bola skvelá inšpirácia k dnešnému obedu. Zemiaky som mala od včera v šupke uvarené, na zemiakové cesto mám svoj osvedčený recept, kapustu som mala načatý (svoj) pohár. Tak som uvarila a výsledok predčil všetky moje očakávania. Je to vynikajúce, budem to robievať a všetkým Varecháčom odporúčam. Ďakujem ti za skvelý recept.


    @zareaguj
  • lenkapalenka - fotkaLenkapalenka 24. marca 2018 o 14:09

    Ďakujem za milé komentáre. Toto jedlo som dlho nepoznala, ochutnala som tu až u svokrovcov. Je to výborná chuťovka - ale súhlasím, že je to piplačka ak to má zasýtiť viacero ľudí :-) .... skôr ako taká chuťovka raz za čas - alebo ako v mojom prípade, že som nevedela čo zo zvyškom zemiakovej kaše.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist