zatvoriť
VYTLAČIŤ
Zapekané gnocchi
Vynikajúce krémové zapečené gnocchi (fotorecept)
Autor receptu:
frommykitchendotcom
Suroviny
500 g
prsia kuracie
200 g
brokolica
60 g
gorgonzola
150 g (alebo eidam)
gouda
500 ml
smotana na šľahanie
500 g
gnocchi
olej
soľ
korenie čierne
Postup
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a na troche oleja orestujeme. Odložíme bokom.
Brokolicu pár minut obvaríme v horúcej osolenej vode a scedíme. Rovnako ako aj gnocchi.
Pripravíme si zapekaciu misku, v ktorej zmiešame pripravené mäso, brokolicu a gnocchi.
Zalejeme smotanou, posypeme nastrúhanou gorgonzolou a goudou.
Dobre premiešame, uhladíme a dáme zapiecť na 30 minút.