Vyborná tenučká pizza

egreska - fotkaegreska, 4. januára 2010
Vyborná tenučká pizza
Foto: egreska
15 minút
na 220 °C

Suroviny

Cesto na jeden plech:
1/3 kocky
1/2  čl
1/2 šalky
1 1/2 šalky
1 čl
1 PL




Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto zmiesime bud v pekarni alebo ručne a nechame kysnut 1/2 hod. Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna.

Diskusia k receptu

taubi49
Len malú otázočku, šálka to je asi aký objem , doma mám aj menšie šálky aj väčšie šálky, tak akú použiť aby mi to pasovalo na to droždie?
salajka
Recepty treba kontrolovať, podľa mňa 1 a pol šálky (1 1/2) oleja na pol (1/2) šálky múky je asi trošku veľa, veď tá múka bude v oleji plávať.
egreska
Je to napisane dobre,tak ako to ma byt..ešte raz si to prečitaj...
bozulka
recept je opravdu dobry,ja ho pouzivam vyse 30 rokov aj tie naplne len trosku striedam pridavam sampinony,olivy mozarelu,rozne syry podla toho co dom a hlavne chladnicka da, len slaninku som v ramci zdravej vyzivy uz pred rokmi vypustila.A co je velmi dolezite-chce to originalne OREGANO / italske alebo rakuske/.
vikinkake1
Musím potvrdiť, ak máte pekárničku, je to výborné. A šálky, sú z umelej hmoty, sú súčasť pekárničky. Myslím, že 1dl :-) Dobrú chuť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia