Komentáre k receptu:
  • luss44 - fotkaluss44 27. novembra 2016 o 17:11

    tak toto by som zlupla raz dva :) Syry milujem, určite niekedy skúsim na večeru, dokonca aj bylinkové maslo mám, no super rcp.
    @zareaguj
     1x snitlik
  • používateľ nemá avatarhaji 27. novembra 2016 o 19:00

    Rychlá a vděčná sýrová dobrota, s medem jsem ještě nikdy nedělala, nemám odvahu. Chutný receptík!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmarikaa 27. novembra 2016 o 20:01

    to vonia až k nám. kolegyňa už vyskúšala dnes na večeru, sa zalizovali a zapíjali fajnovým vínečkom. zajtra kupujem cammembert....
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 28. novembra 2016 o 04:40

    Na toto je len jedno napísať "to chcem" :D
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarveronikkka 28. novembra 2016 o 06:27

    všetko po mojej chuti, camembert milujem v každej úprave :-)
    odo mňa za 5*
    @zareaguj
  • popoluska340 - fotkapopoluska340 28. novembra 2016 o 11:31

    Super inspiracia na obed,alebo veceru.Len camembert musim kupit.Posielam bodik.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarevelynba 28. novembra 2016 o 14:39

    Musí to byť naozaj super, mám doma 4 camemberty, takže určite skúsim. V jednoduchosti je krása. 5***** Len na jednej veci som sa pozastavila - tá bageta za 20 min. v rúre, a ešte k tomu nakrájaná - nie je vysušená, nie je z nej suchár? Nebolo by lepšie pridať ju tam neskôr?
    @zareaguj
  • mycake - fotkamycake 28. novembra 2016 o 17:02

    @Haji (27.11.2016 19:00)

    Mila Haji, tym, ze je tam len par kvapiek medu, netreba sa bat:)) v kombinacii s bylinkami je to naozaj lahoda, ani ho tam nezbadate:)...alebo ho mozete nahradit javorovym sirupom:))
    ..ak predsa nie ste presvedcena, poukladajue na vrch zopar platkov jablcok, vlasske orechy, alebo slaninku...variacii je nespocetne mnozstvo, no nam sa velmi osvedcila prave tato..:)) verim, ze si pochutnate :))
    @zareaguj
  • mycake - fotkamycake 28. novembra 2016 o 17:06

    @Evelynba (28.11.2016 14:39)

    Mila Evelyn, robila som to uz par krat a nikdy sa mi nestalo,ze bola vysusena, bola chrumkava a presne pasovala k syru...to masielko ju zjemnilo:) ale urcite to zavisi aj od typu rury, tak kludne pridajte neskor ak mate rada makksie....mali sme doma aj vyborny cersvy chlebik a nezapekali sme ho vobec, ale ta bagetka predsa len ma nieco do seba)
    @zareaguj
  • kecemis - fotkakecemis 28. novembra 2016 o 18:59

    Dobre vediet. Pekne a chutne rychle posedenie pri pecenim camemberte, s mnohymi moznymi variaciami. Vhodne aj na teplejsi cas a priprave na vonkajsom grille.
    @zareaguj
  • monty469 - fotkamonty469 28. novembra 2016 o 19:28

    To je urcite vyborne ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 28. novembra 2016 o 19:58

    @Mycake (28.11.2016 17:02)
    Děkuji za odpověď, jsi milá, já se s tím nějak vypořádám, nebojaj! Jen se dodrapím ke Camembertu, vyzkouším! Máš moc hezký blog, jsi šikulka!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarradka22humka 29. novembra 2016 o 15:22

    Určite vyskúšam tento receptík:-) Tak ako písali aj ostatné babule, milujem syry a vedela by som ich jesť aj od rána do večera ;-)Dokonca som si včera pozerala fb stránku biggreenegg-u a tam mali tiež post že grilovali encián a na vrchu bola marmeláda. Mňam hneď by som si dala. Toto je pre mňa TOP jedlo:-)
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 29. novembra 2016 o 16:58

    Tak toto urcite vyskusam,velmi sa mi páči ;-)
    @zareaguj
  • mycake - fotkamycake 30. novembra 2016 o 08:53

    @Haji (28.11.2016 19:58)

    Mila Hani, dakujem za krasne slova:) velmi potesili....s blogom len pomaly zacinam, tak ma povzbudzuje kazdy komentar ci zdielanie, takbudem sa nadalej snazit inspirovat:))
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatardenisscha 2. decembra 2016 o 16:55

    @Radka22humka (29.11.2016 15:22)

    Radik dobra volba :-) Z vlastnych skusenosti mozem potvrdit ze encian zo zeleneho vajicka chuti skvele :-) Cez leto pomaly kazdy tyzden sme grilovali a dost casto aj syr, ci uz encian alebo plesnivy. My sme tiez taka syrova rodina ;-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmartali 4. decembra 2016 o 15:34

    Vyskúšali sme a mozem odporúčať.Nechala som ho trochu postáť uz nachystany.Všetkým chutil, k tomu bageta s bylinkovym maslom,pekne chrumkava.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarzlatokocka 29. januára 2017 o 11:25

    Vonavy a velmi dobry. Dakujem za recept.


    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist