Komentáre k receptu:
  • soncya - fotkasoncya 12. decembra 2013 o 20:22

    ouu, voní až sem. krásne! :)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 12. decembra 2013 o 20:26

    @sracz...skuto čná paráda, tá tvoja polevočka...) veru som ešte nerobila polievku z toľko druhov hríbov...musela byť vynikajúca.-)))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmanya 12. decembra 2013 o 21:17

    určite vyskúšam
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarradost 13. decembra 2013 o 06:27

    s redukovaným počtom surovín takúto zemiakovo-hubovú polievku varievame..ty ju máš mnohým dobrom obohatenú-milý pane...
    z tepla izby ti závidím tie strieborné jedličky hodvábnou perinkou zahádzané...pre oko krása..aj k nám čo nevidieť príde biely sneh...zatiaľ kdesi hore si plní perinbabka svoj pre nás mech...
    dobrú želám do žitia chuť...:-)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 13. decembra 2013 o 07:46

    milý@sracz - ferikém drágám, krásne skombinované suroviny na skvelú voňavú hubovú polievku úžasnej chuti.
    s láskou napísaný recept ako vždy od teba :-)))))
    5*
    @zareaguj
  • goe - fotkagoe 13. decembra 2013 o 10:35

    Pozdrav do Iowy. Aj ja varievam hríbové polievočky, ale túto určite vyskúšam. Vďaka za fotečku i recept.
    @zareaguj
  • majlus - fotkamajlus 13. decembra 2013 o 20:12

    určite vyskúšam , ale nedám tu zapražku. všetko ostatne zachovám ☺
    @zareaguj
  • sracz - fotkasracz 14. decembra 2013 o 16:06

    Nuž to je to pravé „orechové“ … vôňa, milá @soncya = pravá vôňa slovenských lesov a hôr, v podaní sušených hríbov, vďaka p. Prof. Ing. Víťazoslavovi Krúpovi, Dr.Sc., od nás, z domova, „ta z vihodu, ta ňe!?!“

    Pravdu rečieš, @izabella929 priateľka milá, skutočme to bola paráda, aj keď tie hríby boli iba jedny, sušené dubové (boletus recitulatus), ostatné to boli „iba“ huby. Práve kombinácia čerstvých húb so sušenými vytvorila tú finálnu vynikajúcu lahodnú polievku! Ďakujem za Tvoj obdiv, čo dušu hladká!

    Teším sa na Tvoje varenie, milá @manya a hlavne na „výsledok“! Ďakujem za „nákuk“ a nezabudni, prosím, dať vedieť, ako u Vás chutilo!

    Srdečne pozdravujem, barda (?bardku?, ?bardkyňu?) Púchova, aj ja, Šrác Ferry, „práča“ Jána Žižku z Trocnova! Chute spájajú srdcia blízke, na diaľke nezáleží, dobre sa mávaj a neboj, aj u Vás nasneží! Ďakujem Ti, @radost milá za komentík i za prianie žitia chuti! Ty nielen slovo dobre máš a znáš, ale aj dušu, čo priateľa nezradí a v núdzi neopustí!

    Ďakujem Ti, milá @pusta za úžasné hodnotenie! Priznávam, potešilo ma a naviac rád ho príjmem od znalkyne varešky, Tvojho kalibra!

    Pozdrav milerád opätujem, milá @goe a želám Ti veľký úspech pri jej varení aj vo Vašom ctenom rodinnom kruhu!

    S chuťou do „roboty“ @majlus milá, určite si pochutíš! Zápražku kľudne vynechaj, veď práce o to ide, ako sa u nás na „šaľenim vichodze zvikňe hutoric = každá chižka, inakša vareška“, alebo „aj tak še dá i tak še dá“!
    @zareaguj
  • eviana - fotkaeviana 14. decembra 2013 o 20:18

    Milý @sracz , krásne si polievočku namiešal, samé fajné veci si do nej dal...podľa obrázku aj použitých surovín lakocinka nesmierna to musela byť... na takú krásne bielu zimu, akej Vám bolo dopriate ideálna polievočka. Veľmi sami popačuje, zaraďujem do KK a už sa veľmi teším na jej vyskúšanie, ďakujem Ti za krásny inšpiratívny recept, aj citlivý úvod a lákavé fotografie... jasných ***** :)
    @zareaguj
  • sracz - fotkasracz 15. decembra 2013 o 02:29

    Viem, že máš sušených húb, všakovakého druhu, až po "dierku v brušku" a preto nepochybujem, že aj Ty, milá @eviana "zmajstruješ" podobné voňavé horúce čaro v kruhu svojej ctenej rodinky! ... naozaj úprimne, zo srdca, Ti ďakujem za priateľské slová, hodnotenie a názor!
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist