Komentáre k receptu:
  • izabella929 - fotkaIzabella929 1. januára 2013 o 19:57

    krásne sa ti vydarili.-)
    @zareaguj
  • lenkac - fotkaLenkac 1. januára 2013 o 20:00

  • stacy77777 - fotkaStacy77777 1. januára 2013 o 20:31

    nádherné,nedávno som prvý krát skúšala podľa Čistinky,na budúce skúsim tvoje,ukladám si
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 1. januára 2013 o 20:43

    Jaké jsou mezi recepty rozdily? Zasadní?
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 1. januára 2013 o 20:49

    prekrásne... dávam si ich do kk.... vyskúšam
    @zareaguj
  • hralka - fotkaHralka 1. januára 2013 o 21:08

    krásne,priam kúzelné
    @zareaguj
  • miamia - fotkaMiamia 1. januára 2013 o 21:29

    no, velmi pekna praca...ukladam! :)
    @zareaguj
  • marijanka712 - fotkaMarijanka712 1. januára 2013 o 22:22

    krásne sa ti vydarili ukladám do kk
    @zareaguj
  • medulienka122 - fotkaMedulienka122 2. januára 2013 o 02:37

    Veterníky vyzerajú super, nesedí mi ale čas, ktorý píšeš v rozpise: 200 st.
    50 minút, ale v recepte máš 200 stupňov asi 15 minút, potom stiahneme na 170 st. a pečieme ešte 10 minút. Dokopy "všeho všudy" je 25 min....
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarSlavka11 2. januára 2013 o 06:06

    vyzeraju fajn len by ma zaujimalo kde sa da zohnat ta rastlinna slahacka. Mozes mi prosim poradit. Dakujem
    @zareaguj
  • stacy77777 - fotkaStacy77777 2. januára 2013 o 08:06

    @mijaita - je dosť veľký rozdiel medzi receptami,Čistinka má žĺtkový krém a karamelovú šľahačku
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJezibabka 2. januára 2013 o 09:25

    zasadny rozdiel je v tom,ze v jednom ceste je palmarin a v jednom olej.......recepty su uplne odlisne,staci citat...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarTatranocka 2. januára 2013 o 10:55

  • mariaklara - fotkaMariaklara 2. januára 2013 o 13:01

    Krásne sa ti vydarili, ukladám. Odkaz pre @slavka11 , aj COOP Jednota dostaneť kúpiť rastlinnú šľahačku, mne to cez sviatky povedala kamoška, práve si ju idem kúpiť, je v takom modrom balení 500ml a stojí okolo 1.50E.
    @zareaguj
  • orchidea - fotkaOrchidea 2. januára 2013 o 14:36

    Prekrásne veterníky...ja mám na vareche tiež svoj recept ale tieto tvoje majú krásnu karamelovú polevu...mňam
    @zareaguj
  • dada1612 - fotkaDada1612 2. januára 2013 o 15:31

    @medulienka122 čas pečenia som udala na vsetko pecenie..tj na 2-3 plechy... Vsetkym Ďakujem !!! :) rastlinnu slahacku som kupila v coop jednote 1l stal 2,40 eura...
    @zareaguj
  • ajuschka - fotkaAjuschka 2. januára 2013 o 15:36

    su ozaj krasne, ale na toto cesto ja nemam talent :(
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarVaja26 2. januára 2013 o 16:01

    Si naozaj šikovná lebo vyzerajú ako z veľmi dobrej cukrárne a nie každá dobrá cukráreň má takéto krásne veterníky. Ja čo viem tak na dobré veterníky bol cukrár hovoria mu Ičko a je z Cífera. ALe tie sú famózne veterníky.
    @zareaguj
  • renka73 - fotkaRenka73 2. januára 2013 o 19:28

    Mnam,toto mam velmi rada.Mas ich krasne.Este som sa ich neodvazila piect no terz to skusim,lebo si mi narobila chute :)Dakujem za recept :)
    @zareaguj
  • gordonko - fotkaGordonko 2. januára 2013 o 21:30

    ..toto je moj nesplnený sen veterník či venček roky sa nato chystám no zatial som to neskúsil ....ale už by som mal
    @zareaguj
  • dada1612 - fotkaDada1612 2. januára 2013 o 21:42

    @ajuschka @gordonko ja som tiež dlho nemala odvahu na odpaľovane cesto...toto som robila asi 2x v živote a naozaj sa podarili...velmi je to jednoduché,aj ked sa to nezdá...naozaj lentreba nabrat odvahu a skusit ;)
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkaMarienka44 2. januára 2013 o 22:46

    @Dada1612 , krasne veterniky, moj sen urobit pre moju rodinu.
    Problem je v tom, ze ja neviem vytlacit cesto z textilneho sacku na ozdobovanie toto odpalovane cesto. Az ma boli ruka a cesto vychadza nepravidelne alebo v malych davkach. Mozno je chyba v hustote cesta, ale nedokazem vytlacit suvisle mnozstvo cesta na plech, dokonca sa odporuca v dvoch poschodiach cesta na sebe, aby bolo vraj co prekrojit. Strasne, mam z toho sacku, aj jeho umyvania strach a odpor.
    @zareaguj
     1x micca
  • havino - fotkaHavino 2. januára 2013 o 23:31

    krásne ich máš, ukážkové, ja tu mám tiež recept na karamelové veterníky, ja ich striekam poschodovo, napr. ako pusinky, vrch širšie, ale pekne ti vyskočili
    @marienka , dovolím si odpovedať Ti, možno aj iným, viem o čom píšeš, som sa ja unadávala, ruky presilené, až sa mi ruka nie raz triasla, čo nie a nie vytlačiť, potom som sa dočítala, že do ešte vlažného cesta zamiešať po jednom vajce, nenechať ho úplne vychladnúť a to bolo nebe a dudy, samo to šlo a neboj nerozlialo sa, skús
    @zareaguj
  • honestka - fotkaHonestka 3. januára 2013 o 03:15

    tiez som robila na novy rok od @cistinky ,-boli super presne ako mam ja rada;
    nabuduce urobim plnku podla teba-mozem vsetky typy a tak mi nevadi skusat ich na vsetky sposoby-jedine ich nemam rada iba so slahackou.
    @marienka44 : cesto by ti nemalo byt take tuhe, ze ho nevladzes vytlacit, pretoze striekat na venceky ho mozes este vlazne -tak skus este raz tieto alebo @cistinka - nebude problem ver mi!
    K tomu umyvaniu:
    vloz si cesto a potom aj plnku do plastickeho sacku predtym ako ho vlozis do toho tvojho cukrarskeho vrecuska urob v nom dieru.
    pokojne vytlacaj cesto v 2 poschodiach, su ozaj krasne nafucane a potom plastic sacok jednoducho VYHOD a cukrarensky si umyjes velmi lahko ak vobec nan nieco frklo.
    neboj do toho stoja za tu namahu.
    @zareaguj
  • medovnicek - fotkaMedovnicek 3. januára 2013 o 17:52

    veterníky milujem, ale ešte som nenašla odvahu ich vyskúšať
    @zareaguj
  • iva63 - fotkaIva63 3. januára 2013 o 20:15

    veľme pekne sa ti vydarili-:)
    @zareaguj
  • dada1612 - fotkaDada1612 4. januára 2013 o 14:20

    @marienka44 no ja Vám poradim že ja pouzivam jednorazove cukrarske saciky...kupila som si ich v tescome boli k nim aj špičky...bolo tam asi 15ks sacikov...Mne sa s nimi robi naj! Lebo mne sa z toho latkoveho tiež bohvieako nedarilo striekat à o umyvani ani nehovorim :( tak skuste také Niečo :+) à Ďakujem za pochvalu.. :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJozka2 1. januára 2014 o 22:48

    vsade v literature sa hovori ,odpalovane cesto piect pri 200-220stup.C 20-25 min.mali by byt do zlata upecene,ano to je ono ako pise cistinka vanilkovy krem,karamelovo-slahackovy krem a poliate s nadychom karamelu,na taketo fajnoty sme stale chodili do cukrarne za sociku,boli perfektne.Dnes uz nevidim take.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJozka2 1. januára 2014 o 23:36

    Marienka, mas huste cesto,pridaj o jedno vajicko viac,pravdepodobne mas male vajicka,skus uvidis,lebo ak sa ti ani pekne neformuju na plech je chyba v hustote cesta.Ja striekam na spodnu cast hned este jednu na vrch, su prekrasne vysoke a striekam s platenym vrecuskom,ono je to umyvanie potom
    take mazlave ale sa to da zniest.
    @zareaguj
  • nika72 - fotkaNika72 2. januára 2014 o 21:37

    no na toto som nešla stále odvahu .....vyzerajú božsky 1*****
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarOslo1 5. januára 2014 o 07:51

    Ahoj, chcem sa ti velmi pekne podakovat za recept, na veterniky som si trufla tusim pred 15 rokmi a nevydarili sa.
    Tvoj recept som robila step by step a vydarili sa super. Namiesto karamelovej polevy som dala cokoladovu (priatel daval rady ;) ), a urobila som velmi vela (tusim okolo 60 ) malickych veternickov.
    Musim povedat, ze to nebolo tazke ich urobit, nakolko som medzi tym robila naraz aj iny desert a s vysledkom veternickov som velmi spokojna.
    Dakujem velmi pekne a prajem prijenme pecenie.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMiruska388 26. februára 2014 o 14:42

    Vyzerajú fajnovo, pri najbližšej udalosti urobím. Minule som robila jedny, hoci boli rýchlo urobené neboli to tie prave veterníky a ešte poleva zo Solamylu no katastrofa. Tak sme zachraňovali ako sa len dalo.:D
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMiladka14 1. júna 2014 o 18:22

    Krasne su... ja som ich skusala uz dva krat ale nepodarili sa mi.. nedokazem spravit dobre cesto.. stale mi po vybrati z rury padnu dole :( ci ich peciem 20 minut alebo 30 minut.. proste urobit cesto ake ma byt je pre mna nemozne heh neporadite mi?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJulka1511 1. augusta 2014 o 16:41

    Dobrý ja som skúšala váš recept ..........ale mne sa tie veterníky nezdvihli "nenafúkli" neviete mi poradiť že prečo ?
    @zareaguj
     1x martinano
  • vendulka - fotkaVendulka 7. októbra 2014 o 09:28

    mam ich odskusane a boli vyborne..dakujem za recept
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarErika0099 17. decembra 2014 o 18:32

    dobry receptik, kolko asi by malo byt cm to cesto este za surova?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarErikaa 26. februára 2015 o 12:03

    ten karamelovy krem ked sa privedie do varu tak mozem octavit?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarPettulka22 25. mája 2015 o 15:04

    @julka1511 @miladka14 mne sa tiez uz dva krat stalo ze sa mi nezdvyhli,ale vobc ani pri peceni,dovtedy sa mi to nestalo a problem bol v tom ze ked som si robila cesto,tak muku som davala hned ako sa roztopila maslo vo vode a ona by sa mala dat az do horucej vody ked uz bubloce,vari sa
    @zareaguj
  • frauakbari - fotkaFrauakbari 27. októbra 2015 o 21:20

    Dnes som skusala podla tvojho receptu a bohuzial nepodarili sa....vobec nenarastli a vnutri bolo doslova surove cesto....druhy plech som piekla o 15 minut dlhsie ale dopadlo to rovnako zle :( kde som urobila chybu? Mozno som prilis vela cesta natocila na plech....???
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 28. októbra 2015 o 21:51

    Komentár od @mesiar50 bol na jeho žiadosť odstránený.
    @zareaguj
  • lindarty - fotkaLindarty 20. marca 2018 o 15:20

    Podarili sa fantasticky, ďakujem za skvelý recept
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMartinano 24. februára 2019 o 07:58

    ahojte, veterniky vyzeraju super aj ja som skusala. A tiez sa mi vobec nezdvihli
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist