Špenátové palacinky
Špenátové palacinky

Vegánske špenátové palacinky

lunter - fotkalunter, 26. marca 2019. Komerčný recept.
Vegánske špenátové palacinky
Foto: lunter
6 ks
porcií
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
160 g
110 g
130 ml
110 ml
Plnka:
100 g
Dip:
700 ml




Postup

  1. 1

    Sójové mlieko rozmixujeme s baby špenátom. V mise zmiešame špaldovú múku, špenátovú zmes, vodu a soľ podľa vlastnej chuti.

  2. 2

    Na rozohriatej panvici s olivovým olejom pripravíme špenátové palacinky. Ak sa trhajú, pridáme trošku špaldovej múky.

  3. 3

    Medzitým si nakrájame zeleninu a koriandrovú vňať. Dip si pripravíme podľa vlastnej chuti - na jednu porciu budeme potrebovať asi 6 PL Lunter sójového zakysaného nápoja. Ochutíme ho roztlačeným cesnakom a nadrobno nakrájanou bazalkou. Na záver pridáme štipku nakrájanej čerstvej chilli papričky.

  4. 4

    Hotové palacinky naplníme mexickou nátierkou a zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia