Marcipánové bonbóny
Marcipánové bonbóny

Valentínska bonboniéra

borencek - bez fotkyborencek, 23. januára 2018

Recept na domácu bonboniéru z marcipánu.

30
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 ks
podľa potreby
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Marcipán premiesime s dužinou z vanilkového struku a rozdelíme na niekoľko bochníčkov. Každý zafarbíme potravinárskou farbou. Natlačíme do formy na bonbóny a necháme v chlade stuhnúť. Vyberieme z formy a ozdobíme dekoračným zdobením.

Diskusia k receptu

cesminaz
Pekné,len na "bonbonieru" je to škoda,ze chutí všetko rovnako.Len farba je iná,chuť nie.Ale mne by to bolo jedno :-) ja zbožnujem marcipán.Ja nemusím mat ani srdiečka,zahryznem rovno do marcipánovej hmoty ;-))



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia