Komentáre k receptu:
  • kecemis - fotkaKecemis 16. apríla 2018 o 15:45

    Vyzera to byt velmi chutne. A priznam sa, este som to neskusal, ale myslim prisiel cas to vyskusat.
    @zareaguj
     1x eruska25
  • imaginarium - fotkaImaginarium 16. apríla 2018 o 16:15

    Mňam, toto jedlo zbožňujem. Asi ho spravím tento týždeň. Ale nejde mi do hlavy, ako si dokázala, aby to to držalo tak naservírované :-) Ináč, fotka ako od profesionála ;-)
    @zareaguj
  • eruska25 - fotkaEruska25 16. apríla 2018 o 16:39

    @Imaginarium (16.4.2018 16:15)

    Ja som varila a dcéra fotila. Ona sa vyžíva vo fotení jedla, ja sama by som to v živote takto neodfotila. A čo sa týka servírovania : Dominika dala na tanier okrúhlu formu, natlačila do nej kapustu a potom opatrne odobrala formu.
    @zareaguj
  • imaginarium - fotkaImaginarium 16. apríla 2018 o 17:30

    @Eruska25 (16.4.2018 16:39)

    Viem, že sa tak robí ryža, ale vytvarovať tak valašskú kapustu by ma nenapadlo :D Je to super a pozdravujem Dominiku :)
    @zareaguj
  • eruska25 - fotkaEruska25 16. apríla 2018 o 18:13

    @Imaginarium (16.4.2018 17:30)
    Ďakujem, pozdrav odovzdám.
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 16. apríla 2018 o 18:14

    Pre mna je to zaujimave jedlo. So sladkou kapustou som este nerobila na takyto sposob
    @zareaguj
     1x eruska25
  • používateľ nemá avatarRadost 16. apríla 2018 o 20:14

    áno-varievam-hlávková kapusta - so sladkou smotanou..veľmi mi chutí..viac ako s kyslou kapustou segedín...
    @zareaguj
     1x eruska25
  • používateľ nemá avatarAnulienka1 16. apríla 2018 o 20:18

    Určite stojí za vyskúšanie. Myslíš, že by som namiesto múky mohla na zahustenie použiť postrúhaný zemiak? :)
    @zareaguj
  • eruska25 - fotkaEruska25 16. apríla 2018 o 20:31

    @Anulienka1 (16.4.2018 20:18)

    Postrúhaný zemiak nemám odskúšaný. Ja často múku nahrádzam jemnými ovsenými vločkami.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 16. apríla 2018 o 23:28

    @Anulienka1 (16.4.2018 20:18)

    Mohla, bez obáv, je to veľmi chutné. Moja mama zahusťuje zemiakom kyslú, aj sladkú kapustu, hovorí tomu slezské zelí a varí k tomu chlupaté knedlíky a údené.
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 16. apríla 2018 o 23:33

    Jaj, zabudla som tento výborný recept pochváliť, dobre, že si ho pripomenula. Mám susedu z Moravy a vždy sa vadíme, ktoré je lepšie, či ten môj, z kyslej kapusty, alebo ich valašský. Mne chutia obe varianty, a najviac tá, ktorú mi niekto pripraví a naservíruje.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMotyka 17. apríla 2018 o 13:35

    Ja tiež takéto jedlá - zatiaľ len s kyslej kapusty. Toto musím vyskúšať. Vyzerá výborne a určite aj tak chutí. Ukladám KK.
    @zareaguj
     1x eruska25
  • používateľ nemá avatarMartakv 17. apríla 2018 o 15:50

    Ja varievam zo sladkej hlávkovej kapusty s údeným mäsom...hovoríme tomu "letný segedín". Je to taká obmena, kto rád údené, tak nech skúsi. Ja zas skúsim túto verzie, ale až keď bude dobrá letná kapustička...mňam
    @zareaguj
     1x eruska25


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist